Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
2 éve én is így kezdtem vettem a gyerekeknek egy a979-et a banggood-on
Eddig annyit fejlesztettem rajta, hogy vettem hozzá fém fogaskerekes difiket, meg tengelyt, meg kihajtásokat. Múltkor azt hittem elromlott a kefés 390-es motor, de kimértem a szabályzó adta a 7,4V-ot, mondom nincs mit veszíteni megnézem a motort és a szénkefénél valami beakadt - nem tudtam beazonosítani, valami kis huzaldarab vagy fémforgács ami rövidre zárta és ezért nem működött. Kiműtöttem és jó lett.. Aszfaltos úton úgy pörög mint a chemotoxos légy. Persze kategóriájában nem összehasonlítható a traxxas maxx-al, közben egy ilyet is beszereztem - a gyerekekeknek, na jó nem, ezt magamnak.
Szóval ha van rá keret és úgy érzed vedd meg, megéri az élmény. A banggood gyorsan szállít főleg ha EUból jön.
ZozzMH YouTube csatornáján van BL upgrade, bár nem pontosan az érintett wltoys-ra. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- Subaru topik
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest