Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Számolgattam, hogy hogy jönnék ki a legjobban egy komplett drift géppel, és lehet, hogy ha eladom a TT01-et és beforgatom egy saját építésébe, akkor nem sokkal többe jön ki, cserébe olyan alvázam lesz, ami tuti jó hosszútávon. A tt01 meg lehet megmaradna rally vonalon.
Eddig ezeket dobtam össze, mit gondoltok?
Alváz:ezt kis mókolással jól meg lehet csinálni driftre, mert elvileg a Sakura XI copyja: [link].
Szervo: [link]
Motor+ESC: [link]
Kell még hozzá pinion, meg akksi,táv, töltő. Így lenne kb. 45 RTR-ben a saját akksiaimmal. Számításaim szerint még kb. egy 20-ast kéne minimum rákölteni a TT01-re, hogy jó drift vas legyen, és azt meg el tudom adni 25-ért dobozában, ha nem marad meg rallyra.Kérdés:
- Ebbe bele lehetne műteni a meglévő NiMH akkujaimat?
- Jó a fent említett konfiguráció, vagy van amiből van jobb vagy esetleg olcsóbb is, ami megteszi? Nem igazán értek még hozzá, fórumról, innen-onnan szedtem össze ezeket, de vonz ez a mókolás építgetés része is nagyon..
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest