- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
jaja nekem valami legegyszerűbb is jó ltt volna (persze nem a játékboltban kapható froccsöntött csillivilli kínai csoda), csak marhulni kicsit, ugyis megunom hamar, szóval semmi profi meg robbanós nem kell, mert drága mulatság lenne hülyéskedni...
már amúgy is tárgytalan... elmúlt a nyár -
Velocity
aktív tag
senkinek sincs ilyesmi?
-
Velocity
aktív tag
up
-
Velocity
aktív tag
up
-
Velocity
aktív tag
válasz
májashurka #2 üzenetére
De ha 10k-ban eladod, akkor az más
-
Velocity
aktív tag
válasz
májashurka #2 üzenetére
80k-ért? Elolvastad az 1 hsz-t? 10k-ig érdekelne valami nem profi cucc, mer azt ki sem tudnám használni, meg zseton sincs rá, meg annyira azért nem érdekelne, csak kicsit szórakozni
-
Velocity
aktív tag
Ha valakinek van eladó RC autója, esetleg beszélhetnénk az áráról! Hobbi célra érdekelne, nem kell profi mer arra most nincs zseton, tehát sok10k-s ajánlatok kíméljenek. Lényeg az 1:10es méretarány, sportautó felépítés (nem terepjáró) és jó állapot!
Összegezve: ami NEM érdekel: profi rc autók millió beállítással sok pénzért, terepjáró, 1:huszmillióhoz 1,5k-s zsebautók...
Ami érdekelne: fent leírtam
Remélem valaki tud nekem segíteni, egyszer régen vettem egy 1:10 méretű dodge Vipert Aksisat újonnan boltban 7K-ért, betonon megforgatta magát, nagyon ment, aztán egyszer (hülye gyerekfejjel) elb***tam, és elvittem egy szerelehöz! Mondta, hogy szívesen megcsinálja, majd egy hét után elköltözött kitudja hova
Szóval ha valakinek van ilyesmi, vagy tud valakit akinek van ilyesmi, vagy tud valami helyet, ahol van ilyesmi, az pls SZÓLJON!
Amit rászánnék max 10k
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest