Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
Ha valakinek van eladó RC autója, esetleg beszélhetnénk az áráról! Hobbi célra érdekelne, nem kell profi mer arra most nincs zseton, tehát sok10k-s ajánlatok kíméljenek. Lényeg az 1:10es méretarány, sportautó felépítés (nem terepjáró) és jó állapot!
Összegezve: ami NEM érdekel: profi rc autók millió beállítással sok pénzért, terepjáró, 1:huszmillióhoz 1,5k-s zsebautók...
Ami érdekelne: fent leírtam
Remélem valaki tud nekem segíteni, egyszer régen vettem egy 1:10 méretű dodge Vipert Aksisat újonnan boltban 7K-ért, betonon megforgatta magát, nagyon ment, aztán egyszer (hülye gyerekfejjel) elb***tam, és elvittem egy szerelehöz! Mondta, hogy szívesen megcsinálja, majd egy hét után elköltözött kitudja hova
Szóval ha valakinek van ilyesmi, vagy tud valakit akinek van ilyesmi, vagy tud valami helyet, ahol van ilyesmi, az pls SZÓLJON!
Amit rászánnék max 10k
Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest