Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz DroneZ^ #51 üzenetére

Húha... te itt nagyon kevered ám a fogalmakat!
    Egybként ezt biztos nekem írtad? olvasd már el légyszíves mégegyszer amit írtam, mert nem tudom hogy jönnek ezek ide amiket írtál.. én nem írtam semmi ilyesmit amire ez lehetne a válasz.. :F
    De azért leírom h mit gondolok arról amit írtál..
    Tudom h eza dpi hajsza leginkább marketing célokat szolgál de azért nem annyira marhaság mint ahogy te gondolod... igen is pontosabb lesz az egér a magasabb felbontástól ha tisztán elvileg nézzük a tényeket, ez így egy egyszerű tény, mivelhogy ugye ha a felbontást növeled a pontosságot növeled, ez így teljesen egyértelmű.Az már egy egészen más tészta hogy az ember nem igazán tud különbséget tenni egy bizonyos határ fölött(ez emberenként változó).Ezzel sem lehet nagyon vitatkozni... ebben asszem egyetértünk.

Amiket nagyon összekevertél:
    a 2000dpi nem egyenlő a sebességgel... az az optikai felbontás vagyis hogy egy inch-nyi távolságon(elmozduláson) a senzor 2000 különböző pozicíót tud megkülönböztetni.
    A sebesség, sensivity az az egérmutató megjelenítésének sebessége, vagyis hogy egy adott egérelmozduláshoz a driver milyen egérkurzor elmozdulást rendel.
    Így aztán ez a mondatod hogy ''2000dpi-t fly the sensitivity vel 2-re ami 400 dpi érzékenységnek felel meg'' teljesen értelmetlen.

Az is tény hogy más az egér érzékenysége különböző felbontásokon, de ha neked túl gyors 2000en, akkor vedd le a sensivityt és meg van oldva.. itt meg nem lehet kijelenteni általánosan hogy ez vagy az a beállítás a jó és a többi szar, mindenkinek más ami tetszik...

De télleg, áruldmár el nekem légyszíves h ezeket kinek és miért írtad:
    ''kivancsi vagyok ha te 400dpi (1 inch 400-ad része) pontossággal birsz játszani, meg hogy 400dpi rángat,''
    ''mondj már egy profi játékost aki pl razerrel játszik? sk-t felejtsd el amit a holnapokon olvastál, mert lan képeken 1 razer sincs...'' ----> megjegyzem biztos sokan vannak, de ne mtudom h ez mit is kell h jelentsen... elmondanám ehez kapcsolódóan hogy elég sok egér használja ugyanazt az optikát mint ami a razer-ekben is megtalálható, így aztán ez megintcsak értelmetlenségnek tűnik számomra.. azt viszont tudom énis h igen sokan használnak ms ie 1.1a-t és 3.0át az új egércsodák helyett.
    ''a marhanagy érzékenység és felbontás hátrány is lehet...'' ---> ezzel egyetértek.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák