Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap én is mókoltam az öreg DA-mon. Találtam egy szép zöld LED-et a fiókomban és megnéztem hogy néz ki a kék helyett. Nekem bejön, majd valamelyik nap szerzek mégegyet belőle, addig visszaraktam a kéket mert elég hülyén néz ki felemás fényekkel.

Ezen kívül még kicseréltem a bal mikrokapcsolót, a görgő foglalatot mert rosszalkodtak, majd végül a szalagkábelt is lecseréltem. Most olyan mint újkorában.

A későbbiekben glide-ot is akarok cserélni és az oldalának az alsó felét is fel akarom csiszolni hogy ne csússzon annyira. Meg a görgőt is meg akarom festeni úgy mint amilyen a 2013-as DA-ban van.
kemotox: Ha kell akkor van egy bontott Razer USB kábelem kis pénzért. Amúgy a minta olyan mint ha kívülről lenne festve, tehát akkor szerintem az egész külsejét újra kéne festened hogy ne üssön el színben meg tapintásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Arc Raiders
- Óra topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest