Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
VladimirR #161 üzenetére
Aham, és mi van, ha a föld csak rá van tekerve a vízvezetékrevalahol? Mintha a topik elején arról írt volna valaki, hogy valaki _meghalt_ attól, hogy a szomszéd a vízcsőre kötötte a földelést. És ha annél a tesztnél világít a lámpa, a földre áram kerül. Ugyan az izzó miatt nem túl nagy, de bőven megilyeszthet egy fürdő embert. Fürdőszobában elesni meg elég kellemetlen tud lenni.
Vagy úgy gondolod, hogy van 1 jó földelésed, és máskor fürdik a szomszéd...
(rázott már meg az áram többször, fejeltem le a csempét sarokról, és még élek, de nm biztos, hogy mindenkine ilyen szerencséje van.) -
aer
tag
válasz
VladimirR #158 üzenetére
Mi is így nézzük meg otthon. De ezt tényleg nem ajánlom. Sőt, szerintem ilyet nem szabadna beírni. Aki ezt a ''módszert'' itt olvassa előstör, az ne próbálkozzon vele. Vannak villanyszerelők, akik a benyálazott ujjukkal keresik a fázist. De mondanom se kell, hogy épeszű emberek nem utánozzák a ''szakikat''. Nem flame-elni akartam ezzel a hozzászólással, csak kibővíteni a vastagbetűs részt.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest