Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat!

-
Crus
addikt
Üdv!
Pi tulaj vagyok... torrentezni szeretnék vele (USB-n van egy külső vinyó), de nem tudom mi az ultimate megoldás.
Nincs erre egy jó kis szájbarágós leírás? Nekem csak arra kellene EGYELŐRE, hogy elindítok rajta egy letöltést (uTorrent prefered), leszedi a kis vinyóra, hazajövök és megnézem.
Sajna olyanokat olvastam, hogy kernel panic van a kevés memória miatt, még akkor is, ha megy xy torrent kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann