-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
válasz
wassermann #44481 üzenetére
Igen, az megvan.
Van egy 4-esem, kell egy átalakító a mini HDMI-hez, utána kitudom próbálni, elvileg.
Wacom táblákhoz van driver az RPI-n, a csomagok közt megtalálható.
Az XP-PEN oldalán halomnyi linuxos driver van, a debiant azért kérdeztem.Köszönöm:
-
wd.taz
aktív tag
válasz
wassermann #44479 üzenetére
Köszönöm, Linux driver-ek vannak ahogy néztem.
Az RPi OS az debian alapú? -
wd.taz
aktív tag
Üdv Urak!
Kédezném, hogy lehetséges-e működtetni RPI4 4GB-on, rpiOS-el Huion Kamvas ill. XP-PEN rajztáblákat?
Vagyis az egyik kimeneten lenne egy FHD monitor, a másikon a rajztábla.
Elzárom a gyerekeim PC-it, mert a gatyámat is lezabálják, főleg ezután.Tazi
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
RPI4 4GB-on OSMC fut, amivel a NAS-t célzom forrásként.
NFS-elnem tudom elérni a NAS-t,pontosabban elérem és látom is a megosztott mappákat, csak a felh. és a jelszót nem tudom beírni az eléréshez, mert inaktív a felület.
DLNA-n szerencsére megy a dolog, de nem értem miért nem lehet beírni amit be kell.?Van egy Tanix boxom is a másik szobában, azon CoreElec fut ott nincs ezzel gond.
Megy az NFS megosztás, a jelszót is be tudtam írni stb.
Azért nem értem, mert mindkettő rendszernek KODI az alapja, még a kinézetük is egyforma....Tazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest