-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petyás #26366 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot: éveken keresztül, ha elutaztam valahova, mindent lefényképeztem, amit lehetett. Így sem akkor nem láttam semmit a saját szememmel (csak mindent a keresőn keresztül), sem itthon. Ma már mindent ott és akkor nézek meg, ahol éppen vagyok. És sz.rok a fotókra. Tegyél te is így. Akkor elég lesz 1db memória kártya is.
-
válasz
Petyás #26335 üzenetére
De ugye azt tudod, hogy már készen is kapható ilyen, eszköz? pl. az Asus megoldása nyaraláshoz ideális. Nagy kapacitás, 1 gombnyomásra lementi az SD kártya tartalmát, mérsékelten vízálló, több órát megy akkumulátorról, WiFi-n keresztül is eléred mint egy NAS-t.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Petyás #26340 üzenetére
Majdnem. Én nem Y kábelre gondoltam, hanem egy olyan USB HUB-ra, amihez jár egy külső tápegység is, így a ráakasztott eszközök nem a telefonod OTG-jén keresztül kapják a táplálást, hanem a HUB saját tápjáról. Például ilyen.
A dolog szépséghibája, hogy jóllehet ez több USB portot kölcsönöz a telefonodnak, emlékeim szerint a Meizu m1 note-ommal egyszerre több eszközt nem tudtam róla kezelni. Tehát pl. egy másik kártyaolvasóról HDD-re másolni nem tudtam, csak a telefonról az egyetlen látható eszközre vagy vissza. De egészen biztos, hogy ez a telefonom limitációja volt, nem a HUB-é.
-
azbest
félisten
válasz
Petyás #26335 üzenetére
Esetleg külső tápos y kábel, amivel egy powerbank / fali töltő segítségével etetheted a merevlemezedet. És így a telefonba bedughatod. Ha olyan fájlrendszer van a merevlemezen, amit a telefon ismer és a telefon is otg képes, akkor esetleg működhet. Persze nem csak úgy kihúzni másolás után, hanem a telefon menüjében lecsatolni.
(#26338) cinemazealot
megelőztél, +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest