-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3633 üzenetére
nem is mondtam hogy 35-45 dollar. Amit en valogattam ossze csomagot az erosebbik verzioval az rogton 150usd, nekem meg igy is megeri, hiszen nem annyira limitalt az eroforras miatt mint az rpi. De meg varok vele januar vegeig. Akkortol szallitjak, addig meg barmi lehet
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3630 üzenetére
mas ar es x szer nagyobb teljesitmeny es full desktop rendszer, low power es zero hang. Szerintem megeri
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3622 üzenetére
lovesem se volt eddig php es bashoz, most pedig csinaltam egy "webappot" phpban (6oram banta
) amin egy szinskalarol kivalasztva a szint szepen kikuldi statikus hatterfenynek a tv moge a ledekre, valamint vpnre kapcsolodik a pi ha kerem (pandora es hulu) illetve bontja a vpnt, ugyan ezzel a phpvel. Pedig en is kizarolag mediaplayernek vettem, de mar baromi sokmindent "megtanultam" a barkacsolas es sajat igenyek miatt.
-
ivjoe
tag
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Én sem igazán értelek. Egy konzolos médialejátszó elég hülyén nézne ki nem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Szerencsére ma már nem így gondolkoznak az emberek. Különben nem lenne Openelc, XBMC, stb...
De mire akarsz új forumot nyitni arra a 3 pontra? Miért?
-
azbest
félisten
válasz
solti_imre #3576 üzenetére
két dolog miatt javult:
- átálltak hardfp-re a raspbiannal
- 700 helyett 1000MHz-en járatod a Pi-tNekem ennél kicsit gyengébb eredményt ad normál használatnál, mert a legelső változatom van lassabb hynix memóriával, így 950/450/450 beállítást szereti (a legfrisebb rendszernél 950/250/450 a menüben beállított érték). 1000/500/500 beállítással nekem is 65-66 ezres eredményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged