Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Szerintem a Jellyfin sokkal jobb valasztas. Amellett hogy nyilt forraskodu tamogatja a plugineket, temazhato, CSS-be ugy alakitod modosithatod ahogy szeretned, es sokkkal de sokkal gyorsabb mint a Plex. Van benne hardveres gyorsitas (PI-hez is)

En 3 eev utan azert dobtam a Plexet, mert ha a DTS hangot transcodoltam, (amivel onmagaban nem volt gond) es ratoltam egy feliratot, akkor eldobta az egeszet not enough CPU power hibauzenettel. Ennek az az oka, hogy a felirat miatt (a marhaja) ujra akarja kodolni a kepanyagot is, ami (amellett hogy ertelmetlen) nyilvan a vas sem birja.
Katedralis elven fejlesztett kodhalmaz, ami egyhelyben toporog. (neha valtoztanak a logón)
Jellyfin alatt siman megy a DTS to AAC + felirat
(erre akkor lehet szukseg amikor DTS only a Remux, es 2020 utani OLED-en nezned amiben nincs DTS decoder) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(erre akkor lehet szukseg amikor DTS only a Remux, es 2020 utani OLED-en nezned amiben nincs DTS decoder)
wassermann