- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
na,akkor menjünk sorjában:
Szerinted ha nem a kérdésekre felelsz
asszem egy kérdés volt,hogy milyen oprendszert használok és arra írtam is,hogy raspbiant.
rébuszokban beszélsz (nincs olyan panel,mint a videóban) hogyan tudnánk segíteni?!
Milyen "panel"re gondolsz?azért tettem be a videó linkjét,hogy aki segíteni szeretne,az gondolom megnézi,hogy mit is csináltam pontosan.linkelem a yt videónak azt a részét,ahol kiválasztja és hozzáadja a "panelt",amiről beszéltem a hsz-ben : [link]
Az a baj, hogy elindulsz a szélrózsa minden irányába, itt-ott elállítasz ezt azt, és a végén csodálkozol hogy nem megy?
valóban próbálkozom,dehát másképpen nem fog működni.amit először próbáltam (videó) azt mivel nem működött,így a feltelepített dolgokat le is szedtem és csak utána próbáltam a következőt.
a kép,amit beillesztettél,nekem olyan nem is volt.eredetileg a hangerőszabályzó settings megnyitásánál ez fogadott,de semmi bluetooth eszköz nem volt választható.
ezután olvastam valahol,hogy a "pulseaudio"-t érdemes használni a beépített alsamixer helyett.azt feltettem,de nem lett jobb:
ja,és ha a bt-nél kattintok,akkor ezt kapom:
a connect-re való kattintást követően pedig ezt:
de az audio menüben nem mutat csatlakozási lehetőséget.
köszi,ha tudsz segíteni!
mod.: ja,ez igen,lemaradt:
Mielött kidurransz, leírnád hogy pontosan hol akadtál el?Az eszköz megjelenik amikor hozzá akarod adni?
Sikerül is a prosítás?
a párosítás sikerül,de nem tudom megszólaltatni az aktív BT-s hangfalat.nem találok olyan lehetőséget sehol,ahol kitudnám választani,vagy csatlakozni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Ryzen 7 5700X, 48GB ram, ROG Crosshair VI, ROG RX5700 azonnal hadra fogható, akár külön is eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest