Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ahogy elnéztem a Gertboardot (erről tényleg nincs semmi leírás vagy csak én nem találtam?), az pont nem jó hangulatfényhez, mert ahhoz valami megahertzes PWM jel kellene, olyat meg pont nem láttam rajta. A RasPinek ugyan alapból van egy darab PWM-je, de neked gondolom színes LED kell, ahhoz meg három kell.
Én is hasonló cipőben jártam, Gertboard helyett inkább egy Texas Instruments TLC5940 PWM LED drivert szereztem be (már csak össze kellene rakni
). -
peter9228
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Tehát a Scratch-et tudod használni, vagy meg kéne tanulnod? Szerintem érdemesebb a Python-t tanulni.
Nem tudom sajnos, hogy elfér-e. Nincs se átlátszó dobozom, se Gertboardom. Inkább magamnak építettem fából

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
wassermann