- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Akkor hagyd el az X-et a parancs végéről.
Elméletileg ezzel a paranccsal kiírathatod a CPU és memória foglaltságot a kijelzőre. Elkézelhető, hogy az lcdproc csak újraindítás után olvassa be, értelmezi az új konfigfájlt.
Pl. asystemctl status LCDd.service
parancs azt mutatja, hogy rendben fut?Értem hogy nem érted, de akkor nem egy "ismeretlen" eszközzel kellene próbálkozni, hanem egy olyant kellett volna vásárolni, mihez n+1 működő "step by step" leírás létezik. Vagy legalább vásárlás előtt utánaolvasni, hogy az lcdproc ismeri-e az adott modellt, vagy használta-e már valaki volumio-val.
Ráadásul nekem semmi tapasztalatom se a volumio-val, se az lcdproc-al. A kedvedért kerestem rá, futottam át a manual-t. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- Középszintű gamer PC
- Új Ninkear M7 mini PC miniPC Ryzen 5 7430U 16GB RAM 512 GB SSD Radeon 610M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest