Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Savageboy
üzenetére
Betudnám a routeremben is.
Viszont korábbi tapasztalataim miatt ez eléggé egy megbízhatatlan dolog, ugyanis áramszünetek esetén rendszerint elfelejtett mindent.
Portátirányítástól kezdve mindenféle egyéb beállítást, így próbáltam minimalizálni az ettől való függőségemet. Ezért is használok dhcpd.conf -ot.Tegnap amit matattam az még a sudo raspi-config volt, de nem állítottam be semmit se, csak a network settings almenüit néztem meg.
Utána újraindítás után már megjelent az eth0 és eth1 és onnantól kezdve nem működött a statikus IP cím.Mi az amivel lehetne triggerelni a dhcpd.conf jelenlegi beállításait?
A kiszedés és újbóli berakási nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Affinity Designer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Router gondok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann