Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi!
A boot partíción egyedül a config.txt módosult, de azt én modosítottam, mert ezen az oldalon olvastam, hogy segíthet a bootolás késleltetése: boot_delay=1. Nem segített.
A másik partícióról tudok Windows-on másolatot készíteni? (Csak a boot particiót látom.)Szerk:
Úgy látom, hogy a Win32DiskImager programmal lehet back up-ot készíteni, de sajna az SD olvasóm halott, már a Raspbiant is telefon SD olvasón keresztül telepítettem (gány megoldás, tudom
), de a telefonba helyezett SD kártyát a Win32DiskImager nem látja...

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de a telefonba helyezett SD kártyát a Win32DiskImager nem látja... 
wassermann