Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos én ezzel meg is szívtam. Kültéri dobozokban használok PI2-ket, és fontos hogy jól bírják a nyári melegeket is. Kb 20db van most, nincs is velük gond, 65-70 fokra mennek fel max. Viszont ugyanennyit kéne még telepíteni a jövőben, és sajnos már képtelenség beszerezni. Itthon nincs, ebay-en próbálkoztam, de miután a 3. seller írt vissza hogy "jajj, rosszul listáztam, valójában PI3 van csak, de hát ugyanannyiért neked adom!" akkor feladtam ezt is. Most 2-3db hazai beszerzésű PI3-al próbálkozok underclockkal, meglátjuk az eredményeket.
Amúgy ha esetleg tud valaki PI2-re beszerzési forrást, akkor jöhet a tipp. Számla és garancia fontos, tehát az aprón így-úgy összevadászott használtak nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann