- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
futizoli #16748 üzenetére
Sorry ha csőbe húztalak, kértem is ezen hozzászólások törlését. Nálam is csak akkor jelentkezett a szivárvány amikor a HDD mellé rádugtam a Yi akciókamerámat, akkor már szivárványozott és belassult. Jelenleg gyári 2A táppal etetem (az is strontonics), és a kamerát is bírja kezelni/tölteni rendesen. Amúgy az Ikeás töltő minőségi darab, és szerintem még mindig best buy, inkább ez mint bármelyik noname Aliexpresses, csak mint kiderült rpihez nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest