- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Kiadtam a parancsot, de semmit se telepített, frissített...Még mindig nem működött.
Aztán megint bementem a beállításokba, állítottam jelszót és megjelent az AirPlay ikon, de jelszó miatt megint nem ment. Töröltem a jelszót, restart és most már működik, ha esetleg valaki ugyan így járna... Tehát jelszót beállít, töröl és jó leszsamba elindítása sokáig tart nálam is... De még mindig jobb mint az FTP, mert ha FTP-ről akarok elindítani egy filmet, akkor előbb le kell "tölteni" a merevlemezemre teljes egészében, nem? Mondjuk nekem a sebesség itt is kb 0.5MB/s...
-
vzoltan
aktív tag
en jobbat mondok
ipadrol ha kiadom a \\raspbmc elerst, szepen rakeredez h melyik userrel szeretnek belepni
mondjuk root, belepek, es latom az egesz "gyokeret" path = /
be is allitottam h legyen irhato, tudom is irniugyan ezt mar Ubuntu alol nem tudom megtenni. egy ures folder fogad mikor felcsatlakozik, es meg csak usert sem kerdez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest