- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
válasz
lehella #14665 üzenetére
Kicsit borsosabb áron, de létezik gyári kész megoldás az ambilightra. Lightpack
Nem tudom volt-e már itt tárgyalva a fórumon, de én a lightpack miatt jutottam el ide hozzátok, egy kiforrott viszont nem barkács alternatívát kerestem az ambilight megoldására. Így az Rpi-al két legyet ütök egy csapásra, médialejátszó és vezérlő szerepet fog betölteni nálam. Az eredmény pedig egy esztétikus, szinte gyári megoldás, és rendkívül sokoldalú.
Ha magamnak nekiállnék biztos, hogy nagyságrendileg nem lenne nagy különbség a költségekben, így én ezt választom.
Tegnap még 79$ volt csak, ma már felvitték 89$-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest