Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Természetesen ismerem a FileZillát, mint még elég sok más FTP-klienst is, a WinSCP-hez képest jóval kényelmetlenebb a használata, egy darabig azt használtam, aztán mióta a WinSCP-t ismerem, azóta a FileZilla felejtős.

(#13606) cigam:
"Nagyon jó akkor lenne, ha kezelné az UNC elérési utakat"
Igen, ebben teljesen igazad van, ez nagy hiányossága, de attól még elég jó.
Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.(#13607) stopperos:
Igaz, el is felejtettem, hogy Wine-on keresztül is használható Linuxon, de érted, azért az mégsem ugyanaz az érzés, mint egy olyan alkalmazás, amihez nem szükségesek ezek a plusz köztes "rétegek", hanem "natívan" fut.(#13608) Mr Dini:
"ott a wine és azzal megy a winscp [...] Látom nem csak én vagyok profi linuxos."
Bocs, hogy kiábrándítalak, de attól nem leszel még profi Linuxos, hogy képes vagy a Wine-t használni.
No offense, csak ez így picit vicces volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i9-14900K/ASRock Z690 PG Riptide/RTX 3080 10GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 8520K , RX 6600 , 16GB DDR4 , 960GB NVME
- GAMER PC : i7-4790 / 16GB RAM / RX 570 8GB / 512GB SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.
wassermann