Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Természetesen ismerem a FileZillát, mint még elég sok más FTP-klienst is, a WinSCP-hez képest jóval kényelmetlenebb a használata, egy darabig azt használtam, aztán mióta a WinSCP-t ismerem, azóta a FileZilla felejtős.

(#13606) cigam:
"Nagyon jó akkor lenne, ha kezelné az UNC elérési utakat"
Igen, ebben teljesen igazad van, ez nagy hiányossága, de attól még elég jó.
Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.(#13607) stopperos:
Igaz, el is felejtettem, hogy Wine-on keresztül is használható Linuxon, de érted, azért az mégsem ugyanaz az érzés, mint egy olyan alkalmazás, amihez nem szükségesek ezek a plusz köztes "rétegek", hanem "natívan" fut.(#13608) Mr Dini:
"ott a wine és azzal megy a winscp [...] Látom nem csak én vagyok profi linuxos."
Bocs, hogy kiábrándítalak, de attól nem leszel még profi Linuxos, hogy képes vagy a Wine-t használni.
No offense, csak ez így picit vicces volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.
wassermann