-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én a 10954essel próbáltam meg kicsit az openelecet (akkor ennyire volt időm), de lejátszotta az xvidet (szerintem a divxet is ugyanúgy vinnie kéne)
éppen valami minimal (és egybe spórolós) felületet keresek egyébként az xbmc alá, ezeket javasolták, hogy lightweight cuccok, de még nem volt időm meglesni őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged