- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
" ~180 Mbit/s" elfogadom , de Krenatesz-nek rpi2-je va ami lényegesen gyengébb mint a birtokodban levő pi4, (valószínűsítem hogy az van)
Nekem is pi4 van, egy 2.5" 1 TB, valamilyen Hitachi, és nem hallani.
SMB nekem 40 olvasás 70 írás. (MB/s) és közben megy a torrent.Erről nézem a HD filmet, de így is néha megakad a lejátszás pár másodpercre, a lejátszó ilyenkor bedadodog.. de utána "utoléri magát"Egyébként SD kapcsolatra nem írtam átviteli számokat..
Csak annyit hogy valószínűleg az a gyenge pont a láncban.
KRenatesz:A bitráta azért nem lehet gond, mert ha visszatekerem oda, ahol eldobta előbb...
Az valószínűleg a pufferelés miatt van így. -
-
-
azbest
félisten
ne feledd, hogy vpn-en át amikor letöltést végzel, akkor a túloldal feltöltését használod. Ha a te 300/20as netedet akarod távolról használni, akkor az max 20 as letöltés lesz elméletben.
Másrészt vpn beállítás sem mindegy, hogy teljes forgalim és dns is a vpn-en át megy e.
ugye nem arról a hálózatról próbálod ki a vpnre kapcsolódást, amin épp a vpn is fut?
-
Azt felejtsd el, hogy VPN-en át meglesz a 300 Mbit/s... A terhelés hogy alakul a Pi-n miközben megy a speedtest VPN-en keresztül (a kliensen, gondolom ez a Windows)?
Szerk.: esetleg nézz rá a WireGuard-ra, ha nem feltétlenül szükséges, hogy olyan szoftvert használj, amit tüzetesen átnéztek biztonsági szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged