Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
akár külső vinyót is elbírna a 2A, meg lenne benne bőven tartalék (ha már 750mA kell csak a pinek)
a farnelltől én is kaptam megint egy levelet, ebben már nem gratulálnak, de lényegében ugyanaz mint az előző
az rs meg felszívódott, vagy hírzárlat van, vagy nem tudom, de egy mukkot sem írnak vissza majd egy hete... holnap reggel szerintem feltelefonálom őket, hogy mi a helyzet (mert azt mondták, tájékoztatni fognak, hogy mit kell csinálnom, ha írtak, hogy ott elsőkörös vagyok, de 2 hete egy mukk nem jött arra sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay
- Interactive Brokers társalgó
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Viccrovat
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 7 9800X3D + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest