- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Peter789 #7664 üzenetére
nem 24/7-ben uzemelne, motor leallitas utan par perccel szabalyosan leallitja magat(kiveve, ha felul van biralva kezzel).
Egyebkent tenyleg nem idealis hardware erre a celra. Nem is emiatt vettem, csak utana jott az otlet, es ha mar megvolt az alkatreszek tobbsege, es igy az osszeszereles oreme miatt csinalom inkabbfm radio nekem nem kell, ugyse megy benne szinte semmi ertelmes, ha meg nagyon akarok hallgatni, akkor hallgatom az online streamet a telefon mobilnetet megosztva.(ugyis van a ceges elofizuban 7 gb adatforgalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest