Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
pelgrim_v1 #48440 üzenetére
ESPNow-t érdemes lehet megnézni, ami ugyan 2.4GHz-et használ, de nem használ IP Stack-et. Ha jól emlékszem pont tud ilyen broadcast módot.
Sima narrációhoz amúgy amúgy szerintem nem kell valami túl durva kodek. Egy sima ADPCM is tűrhető lehet hangminőségben, 32kHz 4bit mono ADPCM 16kbps ha jól számolom, és kb. HD voice minőség mobil hálózaton.
Vagy vannak ennek modernebb megfelelői, pl. a QOA, forráskódja is szabad.
Esetleg még Opus is érdekes lehet, annak van Forward Error Correction képessége is, ami képes kompenzálni kieső csomagokat.Mod: oh bakker, miután válaszoltam görgettem lejjebb és láttam a válaszod. Igazából felfedeztél mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest