Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Nagyjából 100-an már +1 ezték, nem tudom mennyi lesz pontosan a posta, ha 900ft körüli összeg amit fentebb írtam honnan van, akkor az igen jó lenne, még kicsit drágábban is belefér. Közös rendeléssel nem tudom mi lesz, hogyan ellenőrzik azt hogy tényleg valós emberek akarnak többen rendelni egyszerre. Ugyanakkor amilyen érdeklődés van rá, szerintem 20-a környékén sokat leszek gép közelben ^^ nem akarok lemaradni róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- iPhone topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann