- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
PistiSan
üzenetére
Hát ja ha surgösbe kell, akkor talan. Mondjuk nekem van idöm kivarni. Igy legalabb abbol a masik 3~4 $ bol veszek mast a pi -hez. Mondjuk mar teljes a lista. 7" lcd, 8gb sdhc,usb remote(most mar), DC, meg még vettem ezt azt. Idöm meg van nem vagyok en a sajat penzem ellensege. Ha a pi -re tudtam varni honapokat akkor az a par het mar nem nagy cucc

Core2: A paypal -nel kell megadnod a kartyaszamodat amikor hozza csatolod. Ennyi. Az ebayen meg csak paypal -el fizetsz. Szerintem ennel biztonsagosabban nem lehet mar. Föleg ha internetes kartyad van arra meg internetbankbol teszel annyit amennyit el akarsz költeni kb. Igy mikor paypal lehuzza onnan nem lesz felesleg ha netalan kikerulnek az adaid. De szerintem nem kell ennyire paranoiasnak lenni
Sok penzt lehet igy megsporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann