Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
PistiSan
üzenetére
Hát ja ha surgösbe kell, akkor talan. Mondjuk nekem van idöm kivarni. Igy legalabb abbol a masik 3~4 $ bol veszek mast a pi -hez. Mondjuk mar teljes a lista. 7" lcd, 8gb sdhc,usb remote(most mar), DC, meg még vettem ezt azt. Idöm meg van nem vagyok en a sajat penzem ellensege. Ha a pi -re tudtam varni honapokat akkor az a par het mar nem nagy cucc

Core2: A paypal -nel kell megadnod a kartyaszamodat amikor hozza csatolod. Ennyi. Az ebayen meg csak paypal -el fizetsz. Szerintem ennel biztonsagosabban nem lehet mar. Föleg ha internetes kartyad van arra meg internetbankbol teszel annyit amennyit el akarsz költeni kb. Igy mikor paypal lehuzza onnan nem lesz felesleg ha netalan kikerulnek az adaid. De szerintem nem kell ennyire paranoiasnak lenni
Sok penzt lehet igy megsporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann