- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Teclast Tablet Topic
- Milyen videókártyát?
- Everest / AIDA64 topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mferi87
csendes tag
Sziasztok!
Az egyre több helyen találok RaspberryPi vel foglalkozó embereket. Arra gondoltam itt lenne az ideje létrehozni egy olyan weboldalt, ami ezzel a témával foglalkozik. Ezért elindítottam a raspberry-pi.hu weblapot. Jelenleg még nagyon az elején vagyok, de folyamatosan fogom fejleszteni. Ehhez kérném a ti segítségeteket is. Nemsoká felkerül egy fórum is, ahol reményeim szerint mindent meg tudunk majd beszélni, segíthetünk egymásnak, vagy akár teljes telepítési útmutatókat tehetünk közzé. És hogy még mi lesz? Ez már csak tőlünk függ. A regisztrált tagok már most hozzászólhatnak az egyes cikkekhez.
Együtt könnyebb lesz. Könnyebb kivárni míg megérkeznek a kis számítógépeink, és könnyebb miután próbálunk rajtuk eligazodni.Mindenkire számítok, akiket érdekel a téma.
Üdv Avala, Raspberry-Pi.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest