Új hozzászólás Aktív témák
-
Qsin
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A frissítésen sikeresen megvagyok, ezért megosztok némi tapasztalatot:
A rom letöltése kicsit lassú én ITT töltöttem le 50 perc alatt.
A kitömörített anyagban megtalálható az IMIGE és a WINIMAGE programocska amivel el tudjuk készíteni az SD kártyát amivel majd frissíteni tudjuk a Ramos W30HD tabletünket.
Szükségünk lesz 1 legalább 2GB sd kártyára, mivel a winimage formattálni fogja, előzőleg mentsük el róla az anyagainkat.
Az SD kártyára feltesszük az image-t ahogy ITT le van írva.
Kikapcsoljuk a Ramos-t behelyezzük az sd kártyát, megnyomjuk és nyomva tartjuk a volume+ gombot majd a bekapcsoló gombot is nyomva tartjuk, tehát mindkettőt egyszerre.
Egy párszor felvillan a képernyő és megjelenik a következő kép:5-6 perc után pedig újraindul a gép és kész, lenne, de:
A menü kínai ezért hirtelen nem is tudtam hogy hol kell a nyelvet átállítani de, megtaláltam:Megnyitjuk a menüt, a bal oldali oszlopban rábökünk az „A” betűvel jelzett menü pontra és a jobb oldali listában a legfelső menüpontra kattintunk.
Máris barátságosabb latin betűs lista jelenik meg és itt értelem szerűen ki kell választani a számunkra elfogatható nyelvet.
A gép frissítés után azon felül hogy a Youtube végre működik még stabilabb is lett úgy hogy végre akadás mentesen tudom használni a kedvenc élő hátteremet (plasma)
További gondom akadt a művelethez használt SD kártyával mivel a winimage 600 megára formattálta és ebben a sima windows formattálás nem segített. Letöltöttem az SDFormat V3.1 –et ITT és ezzel egy full erase után visszanyertem az sd kártya maradék tárhelyét. -
gyvince91
csendes tag
Kössz a válaszokat
nagyon gondolkodom ez és a nexus7 között. Szinte minden a Ramos mellett szól, csak kissé tartok a szoftveres problémáktól (frissités, kompatibilitási problémak). Talán várok még a mobile word congressig nehogy valami jó tabletről vagy phabletről lemaradjak
mégegyszer köszi a válaszodat.
-
Yipp
tag
Kösz a választ. A HD kijelző miatt gondoltam, hogy többet fogyaszthat...
Én a "sima" W30-at néztem, de az ára valahogy még nem ment le annyira. Most meg kijött néhány vadiúj erős darab, ami még olcsóbb is. Mindenesetre hétfőn nyitnak újra a kínai üzletek az újév miatt, addig biztos várni kell, hátha frissülnek az árak.
A DHL-ről meg jó tudni ezt, akkor inkább többet várok és a szállítás is olcsóbb. -
Okti
csendes tag
Szia!
Én a minap bukkantam rá erre a kis masinára az egyik külföldi oldalon, nagyon megtetszett, ahogy látom eddig neked bevált. A youtube-os problémán kívül esetleg tudsz még valamit mondani, ami kicsit is érvágás lehet egy nagyobb és drágább gyártó termékével szemben?
Esetleg egy antutu-s tesztet letudnál futtatni rajta és demonstrálni? Olvasni milyen a kijelzőjéről, mennyire fárasztó a szemnek? Mert én inkább könyvek olvasásra használnám, na meg persze játékra, de azt írtad fentebb hogy azokkal nincs probléma.Valamint ahonnan rendelted, kellett utána valami adót, vámot fizetned, amikor megérkezett?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest