- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Üzemidő! Érted... ha a gép nem nyúl a HDDhez, akkor idle-zik, kevesebbet fogyaszt, nagyobb üzemidő. Az élettartam elsősorban az SSDre ment, az üzemidő meg mindkettőre.
Amúgy, nemtudom ki milyen számok bűvöletében él, de linux alatt nekem a /tmp 128MB-os ramdiszken van (1GB a teljes). (Annyival azért jobb, hogy ha nincs rajta cucc, akkor nem foglal
). Rajta van böngésző cache is. Még sincs gondom vele, mert a progi is látja, hogy ennyi a helye, a szemeteit maga is törli. Csak a topic címe windózt említ, így ez csak egy jó történet volt. -
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Most írtam le, növeli az élettartamot / üzemidőt, miközben valóban, ahogy mások is írták, kikerülöd a HDD seek bónusz idejét, illetve ha a profil is ott van, akkor pl a history keresés (gondolok itt akár arra, mikor a címsorba gépelsz, és előre keres neked) is gyorsabb.

-
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Te magad is ráraktad, ha jól olvastam.

Egyébként egyszerű a megoldás: SSD és laptop winyó.
SSD-t nem írod hülyeségek miatt, laptop winyót nem ébreszted fel, hülyeségek miatt.Persze az asztali winyó is megvan az ilyen írások nélkül (neki is mozog az írófeje, ami mechanika, ami..stb), csak ott kevésbé érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung A17 mobiltelefon
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Rajta van böngésző cache is. Még sincs gondom vele, mert a progi is látja, hogy ennyi a helye, a szemeteit maga is törli. Csak a topic címe windózt említ, így ez csak egy jó történet volt.