Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Tuning kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Hamarosan 8-ra váltok 7-ről és elkezdtem összeszedegetni az eddig használt progik, driverek 8-as verzióit, hogy minél gördülékenyebben menjen a 8-as behangolása.
Ma jutottam el a RamDisk progik feltérképezéséhez. Korábban DataRam Ramdisk-et használtam, majd később Qsoft RamDisk éppen aktuális evaluation verzióját.
Első körben teszteket kerestem. Ez volt a legfrissebb, amit találtam: 12 RAM Disk Software Benchmarked for Fastest Read and Write Speed Beleolvastam a hozzászólásokba, ahol említettek még egyéb progikat.
Mivel a Qsoft Ramdisk nem volt a tesztekben, így gondoltam megnézem a saját gépemen a "leggyorsabb" ingyenes RamDisk progikat összehasonlítva a Qsoft-tal sebességek tekintetében.
Tesztrendszer:

1632 MB méretű RamDisk-eken teszteltem CrystalDiskMark 3.0.2 x64 progival 1000MB-os méretben.
A BonDisc proginál max. 640MB-ot lehet ramdisknek létrehozni, így ott 500MB-os méretet állítottam be CDM-ban.Qsoft eval 20130401 5.3.2.14 8-on működőképes

Buffalo 3.25 8-on működőképes

Dataram Ramdisk 4.0 8-on működőképes

BonDisc nem találtam utalást 8-on való működésre

Softperfect 3.3.3 8-on működőképes

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs