Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Hamarosan 8-ra váltok 7-ről és elkezdtem összeszedegetni az eddig használt progik, driverek 8-as verzióit, hogy minél gördülékenyebben menjen a 8-as behangolása.
Ma jutottam el a RamDisk progik feltérképezéséhez. Korábban DataRam Ramdisk-et használtam, majd később Qsoft RamDisk éppen aktuális evaluation verzióját.
Első körben teszteket kerestem. Ez volt a legfrissebb, amit találtam: 12 RAM Disk Software Benchmarked for Fastest Read and Write Speed Beleolvastam a hozzászólásokba, ahol említettek még egyéb progikat.
Mivel a Qsoft Ramdisk nem volt a tesztekben, így gondoltam megnézem a saját gépemen a "leggyorsabb" ingyenes RamDisk progikat összehasonlítva a Qsoft-tal sebességek tekintetében.
Tesztrendszer:

1632 MB méretű RamDisk-eken teszteltem CrystalDiskMark 3.0.2 x64 progival 1000MB-os méretben.
A BonDisc proginál max. 640MB-ot lehet ramdisknek létrehozni, így ott 500MB-os méretet állítottam be CDM-ban.Qsoft eval 20130401 5.3.2.14 8-on működőképes

Buffalo 3.25 8-on működőképes

Dataram Ramdisk 4.0 8-on működőképes

BonDisc nem találtam utalást 8-on való működésre

Softperfect 3.3.3 8-on működőképes

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest