- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Egy 32 bites oprendszer csak 4 Gb memóriát tud megcímezni. Link
Swapfilet meg felesleges ramdiszkre rakni, mert ha van elegendő memória gépben akkor az oprendszer semmit sem fog kiswappolni, így akár a swap file-t nagy memória esetén akár ki is lehet kapcsolni. De ekkor csak a fizikai memória mennyiségű memóriát tudunk biztosítani a programoknak. Virtuálisat nem.Még ehhez annyit, hogy amit itt leírtál, kb egy kicsit is IT érdeklődő első gimis is tudja... tán magamba kell szálljak ha ekkora lámának nézek ki a beírásaim alapján, hogy ezt magyarázgatod nekem mint egy hülyegyereknek...

Node mind1 a lényeg, hogy én egyáltalán nem erről írtam.
32 bites oprendszerrel, 8+ giga ramos hardver konfigon is képes egy ramdiszk alkalmazás az oprendszer által allokált 3,2 gigán túli memóriát MINDET felhasználni ramdiszknek, arra meg ráirányíthatod a swap file-t, ha tetszik fullba is (bár sztem felesleges)... ergo gyakorlatilag így csinálhatsz 32 bites oprendszerrel is 8-, de akár több giga műveleti memóriát, ha úgy tartja úri kedved...
Már csak azért is csodálkozom hogy ezt nem tudod - legalábbis a beírásodból az jött le - mert pár napja ezt itt kitárgyaltuk... (én spec nem tudtam, de én csak hobbi júzer vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest