Hirdetés
- A Linux támogatása megvágható, de van amit az Intel sem hagy odaveszni
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lopakodóra fogta az MSI tesztpadja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
10300 - 10201
10417 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxx
MODERÁTOR
Tipikus PC fasság
jön majd nembináris karakter meg ki tudja még micsoda. Érdekes amikor hetero karakter jött ki azt nem promózták ennyire. -
Vikthor
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
Vikthor
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
AD4MINATOR
nagyúr
Decemberben jön majd.
Teszt szerón mentem vele pár kört, Lesion, Echo és Melusi a legjobb barátai Thornnak. Ezekkel kombózva kb garantáltak a killek. 3 sebis támadók amúgy átfutnak a hatótávján.
Y2S3 marha rég volt... Egész más a játék azóta. Főleg pozitívan fejlődött, de van pár nem túl jól sikerült is.
Nem rossz az új karakter, de a meta-ba nem nagyon fog belenyúlni, maximum 2nd supportnak tudom elképzelni. De majd nézzük a Pro-kat...azt hittem Ela is jó társ neki? nekem elsőre rögtön Ela ugrott be, amikor azon agyaltam hogyan/melyikkel kéne kombinálni... őt miért hagytad ki?
-
planbmokus
senior tag
látom jött új hős, itt meg 0 komment van
inkább belinkelem a véleményem [link](az összefoglalót meg valaki.. frissíthetné... ha már van)
Decemberben jön majd.
Teszt szerón mentem vele pár kört, Lesion, Echo és Melusi a legjobb barátai Thornnak. Ezekkel kombózva kb garantáltak a killek. 3 sebis támadók amúgy átfutnak a hatótávján.
Y2S3 marha rég volt... Egész más a játék azóta. Főleg pozitívan fejlődött, de van pár nem túl jól sikerült is.
Nem rossz az új karakter, de a meta-ba nem nagyon fog belenyúlni, maximum 2nd supportnak tudom elképzelni. De majd nézzük a Pro-kat... -
AD4MINATOR
nagyúr
látom jött új hős, itt meg 0 komment van
inkább belinkelem a véleményem [link](az összefoglalót meg valaki.. frissíthetné... ha már van)
-
planbmokus
senior tag
Az egyik kedvenc kommentátorom volt. R.I.P.

-
ssgk
aktív tag
0 Enemy és még protect time van? WTF?

más:
Lefrissült a Windows 11-re, azóta 298-300 FPS fixen, kb meg sem mozdul (288 - 1%)...
És konnektornál mérve kevesebbet eszik a gép. 420 -> 390W játék alatt. Ki érti ezt?Igazabol mar nem elt 1 vedo se es csak ugy voltunk, aztan kellett a plant kulonben bukjuk a kort... (1 tk volt azert vagyunk a kepen 4 en)
Hat ja nincsenek gondok, ma pl knock bol szedtek fel, kozbe halt aki szedett volna es feluton voltam, felszedett de vereztem ki, minden ment rendesen csak random kivereztem mintha foldon lennek meg mindig... -
sanyi0627
senior tag
Nálam is, eddig fix 300-ról most beesik kb 250-255-re FHD-ban.
Vulkan indítva egy napig megvolt az fps. Mára az is beesett 100 környékére. Úgy érzem maradok Series x-en mostanság.
-
planbmokus
senior tag
0 Enemy és még protect time van? WTF?

más:
Lefrissült a Windows 11-re, azóta 298-300 FPS fixen, kb meg sem mozdul (288 - 1%)...
És konnektornál mérve kevesebbet eszik a gép. 420 -> 390W játék alatt. Ki érti ezt? -
ssgk
aktív tag
az ugy jo

(ranked)
Korabbi vita" folytatasa mikor minden szir szarra van erejuk meg emberuk de ilyen szintu bugok vannak a jatekba... -
planbmokus
senior tag
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Csak nekem van fps esés?
Eddig 2k-ba megvolt a 144 fps stabilan.
Most alig van meg a 100 is (full hd) és van hogy beesik 60-ra.
Koszi -
pigatt
őstag
2-Step be van állítva?
Igen, azóta amúgy megy, csak aznap volt valami gond.
-
planbmokus
senior tag
-
Peace
nagyúr
Casual játékosok esetleg, akik hetente 1-2 alkalommal puttyogtatnak?
Mi csak most kezdtük, hárman vagyunk egyelőre és Discord-on dumálgatunk közben. Ubisoft név: PeaceHUN84
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ti tudtok ma csatlakozni bármilyen szerverhez? Nekem egyedül a Quick Match-et engedi kiválasztani, alacsony szintre hivatkozva pedig Level 99 vagyok, illetve a Quick Match-hez sem csatlakozik percek alatt sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sanyi0627
senior tag
Valamelyik mobilos appnak régebben volt olyan funkciója, hogy fotót csináltál a scoreboard-ról és az összes embert kiírta stb. Nem jut eszembe az app neve hirtelen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sanyi0627
senior tag
Platform?
pc overwolf- ot használok. Ott van live match fül. -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok valami olyan oldalt, vagy app-ot, ami valós időben mutatja adott meccshez a játékosok statjait? Tracker Network-öt ismerem, de ott aktuális kört én nem látom sehol, így egyesével kell minden nevet bepötyögnöm, hogy ha meg akarom nézni ellenfeleket milyen rankon vannak.
-
Peace
nagyúr
Szerintem egész jó! Tegnap megtoltuk 3-an.
-
Frod
addikt
ne is mond haverom most erőlködik vele, megvette és arra kényszerít hogy segítsek neki... ott kezdődik hogy ő úgy akar játszani hogy az egyik oldalsó egér gombom van a reload, és fel van háborodva hogy ebben miért nincs a sarkokon autpeak mint battefieldben.... hiába mondom neki hogy ez nem a te játékod lesz szerintem

-
DiamondBack
senior tag
Próbáld ki az ingyenes hétvégén.
A tanulási görbéje elég hosszú, ahhoz hogy elkezd érteni is mit csinálsz kell egy ~40 óra.
Anno mi hárman kezdtük, rá egy évre behúztunk egy negyedik cimborát, élvezetes volt hallgatni mennyire nem ért semmit
(azóta viszont mindhárman kikoptunk, míg ő átment pc-re és még komolyabban tolja)
Nyilván persze ha őstehetség vagy akkor itt is könnyen célzol és lősz, de fontosabb ismerni a pályák felépítését meg a jelenlegi 61(!?) operátor képességét, mi counter-rel mit, stb és ezt nem egy délután átlátni.ne is mond haverom most erőlködik vele, megvette és arra kényszerít hogy segítsek neki... ott kezdődik hogy ő úgy akar játszani hogy az egyik oldalsó egér gombom van a reload, és fel van háborodva hogy ebben miért nincs a sarkokon autpeak mint battefieldben.... hiába mondom neki hogy ez nem a te játékod lesz szerintem

-
Peace
nagyúr
-
Frod
addikt
-
Peace
nagyúr
A tanulási görbéje elég hosszú, ahhoz hogy elkezd érteni is mit csinálsz kell egy ~40 óra.
Anno mi hárman kezdtük, rá egy évre behúztunk egy negyedik cimborát, élvezetes volt hallgatni mennyire nem ért semmit
(azóta viszont mindhárman kikoptunk, míg ő átment pc-re és még komolyabban tolja)
Nyilván persze ha őstehetség vagy akkor itt is könnyen célzol és lősz, de fontosabb ismerni a pályák felépítését meg a jelenlegi 61(!?) operátor képességét, mi counter-rel mit, stb és ezt nem egy délután átlátni.De ez az ingyenes 7vége csak Gamepass ultimate előfizetőknek van, nem?
-
Frod
addikt
Nagyon szemezek vele most 5 euróért. Kicsit félek tőle. Ketten lennénk rá, sajnos mást nem ismerek, aki tolja. Viszont rettentő casual-ba toljuk. Warzone-ozni szoktunk heti 1-2 alkalommal, de van, hogy több hét kimarad, mert mindenkinek megvan a maga baja így felnőttként. Ilyen körülmények között érdemes belevágni vagy semmiféle élvezetet nem fog nyújtani, mert mindig kinyírnának minket a profik és több 100 órát kéne belepumpálni a tanulásba? Warzone-ban azért legalább tudunk gyilkolni....néha.
Nyilván persze ha őstehetség vagy akkor itt is könnyen célzol és lősz, de fontosabb ismerni a pályák felépítését meg a jelenlegi 61(!?) operátor képességét, mi counter-rel mit, stb és ezt nem egy délután átlátni. -
Peace
nagyúr
Nagyon szemezek vele most 5 euróért. Kicsit félek tőle. Ketten lennénk rá, sajnos mást nem ismerek, aki tolja. Viszont rettentő casual-ba toljuk. Warzone-ozni szoktunk heti 1-2 alkalommal, de van, hogy több hét kimarad, mert mindenkinek megvan a maga baja így felnőttként. Ilyen körülmények között érdemes belevágni vagy semmiféle élvezetet nem fog nyújtani, mert mindig kinyírnának minket a profik és több 100 órát kéne belepumpálni a tanulásba? Warzone-ban azért legalább tudunk gyilkolni....néha.
-
planbmokus
senior tag
Ne várj megváltást a csapatjátéktól. Nehéz embert találni meg időben egyeztetni. Ha van is csapat hamar megunják kiégnek stb. Ha 4-5en vagytok nehéz kommunikálni és együttműködni. Talán a leghatékonyabb ha ketten vagytok csak. Játéktárs szerzésre legjobb ha a randomok közül jól játtszik valaki jelölöd és ráírsz hogy mi van. Így talán tudsz annyi embert hogy lesz mindig valaki fent.
Mondjuk nekem most lesz 3 éve, hogy elkezdtem Siege-ezni, azóta belereppent 900 óra aktív session.
Ha 4-5-en vagytok nem értem miért nehéz együttműködni...
Gyors, pontos információcsere, callout-ok ismerete, etc. mind szükséges, hogy játszd ezt a játékot.
3 fő alatt nem szoktuk tolni, mert a braindead randomok viszik el a legtöbb meccset.
Tegnap este pl egy nagy könnyűnek tűnő Kafé-t 5-4-re bírtunk megnyerni, mert a két random 9 kör alatt összesen 3 killt hozott össze, én meg 12-t; 2x hoztam le 1v3-at...
És a k.cs.g csak sikít a mikrofonba konstans, hogy "Go bro..." -
Raga
senior tag
Szerintem félreértetted. Az Extraction-ről volt szó, nem a Siege-ről.
Ja...hát igen az engem sem izgat
-
Kaci84
őstag
Ne várj megváltást a csapatjátéktól. Nehéz embert találni meg időben egyeztetni. Ha van is csapat hamar megunják kiégnek stb. Ha 4-5en vagytok nehéz kommunikálni és együttműködni. Talán a leghatékonyabb ha ketten vagytok csak. Játéktárs szerzésre legjobb ha a randomok közül jól játtszik valaki jelölöd és ráírsz hogy mi van. Így talán tudsz annyi embert hogy lesz mindig valaki fent.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki PS-en játszik ezzel a játékkal? Mostanság vhogy rákaptam és jó lenne esetleg egy csapathoz csatlakozni, ha van hely

-
AD4MINATOR
nagyúr
Szerintem félreértetted. Az Extraction-ről volt szó, nem a Siege-ről.
így van, Extraction volt a téma
-
planbmokus
senior tag
-
Raga
senior tag
Eddig akármelyik R6 "youtubert" néztem, mindegyik csak fikázta ezt
De ahogy látom a kommentek is hasonlóak:
"This should've been an expansion or dlc for Siege. 20 dollars at the most, not 60 dollars."
Ezzel a Cross play funkcióval csak kitolják az elhalálozási idejét a játéknak, szerintem bukta lesz ígyisugyisCseppet sem látom azt hogy ez a játék haldoklik...SŐT
-
AD4MINATOR
nagyúr
Rainbow Six Extraction - Official Cross-Play Trailer (egyelőre még felesleges külön topik neki szerintem, max ha nagyon zavaró itt a téma, lövünk neki egyet külön)

Eddig akármelyik R6 "youtubert" néztem, mindegyik csak fikázta ezt
De ahogy látom a kommentek is hasonlóak:
"This should've been an expansion or dlc for Siege. 20 dollars at the most, not 60 dollars."
Ezzel a Cross play funkcióval csak kitolják az elhalálozási idejét a játéknak, szerintem bukta lesz ígyisugyis -
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six Extraction - Official Cross-Play Trailer (egyelőre még felesleges külön topik neki szerintem, max ha nagyon zavaró itt a téma, lövünk neki egyet külön)

-
Semin
őstag
Itt is alkalmazzák a fokozatosság elvét. Permaban azonnal csak akkor jár, ha bizonyítottnak látják, hogy csaltál.
Esetleg csapattársad nem járt hasonlóan? Mert bizony mostanában a boosterekre és a boostoltakra is rájár a rúd... -
Attis_97
csendes tag
Mit írt a support egyébként?
Röviden és tömören ők ezzel nem tudnak mit kezdeni és marad a ban ennyi
-
Attis_97
csendes tag
Sok hatóságnál lehet online feljelentést tenni. Esetleg megpróbálhatnád. Sajnos ezek a cégek úgy kezelik a dolgot, hogy írnak egy olcsó algoritmust aztán ha téved akkor ennyi arra nem fizetnek embereket, hogy vizsgálgasság a dolgot. Gondolom ez nekik vállalható veszteség. Az meg ügye kit érdekel, hogy te megvettél valamit és most meg elveszik valószínüleg jogtalanul. Jó lenne ha egyre többen nem nyugodnának bele ebbe, mert pont ezért teszik meg. A legroszabb szerintem ilyenkor újra megvenni a játékot.
Teljes mértékben igazad van.
-
DiamondBack
senior tag
Mit írt a support egyébként?
-
Kaci84
őstag
Sok hatóságnál lehet online feljelentést tenni. Esetleg megpróbálhatnád. Sajnos ezek a cégek úgy kezelik a dolgot, hogy írnak egy olcsó algoritmust aztán ha téved akkor ennyi arra nem fizetnek embereket, hogy vizsgálgasság a dolgot. Gondolom ez nekik vállalható veszteség. Az meg ügye kit érdekel, hogy te megvettél valamit és most meg elveszik valószínüleg jogtalanul. Jó lenne ha egyre többen nem nyugodnának bele ebbe, mert pont ezért teszik meg. A legroszabb szerintem ilyenkor újra megvenni a játékot.
-
planbmokus
senior tag
-
Attis_97
csendes tag
Gyanítom alaplapi hangkártya, Asus/Asrock és be van kapcsolva valami voice indicator.
Másik tipp:
Most vásárolt használt alaplap + proci kombó, amin MAC address / HW ID ban van.ez a gép ami most van jelenleg elég régen lett vásárolva. Másik: Majdnem hogy megjelenés óta megvan a játék napi szinten játszottam vásároltam stb és hirtelen most jön egy indokolatlan ban?
-
planbmokus
senior tag
-
aerosmith
őstag
Akkor hogy hallasz?
valszeg USBs DAC.
-
planbmokus
senior tag
-
Attis_97
csendes tag
Hangkártya driverben radar pl?
Nincs hang kártya a gépben.
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne ,hogy az előző héten lettem bannolva csalás indokkal. Nem tudom ,hogy hogyan és miért, mert sosem csaltam semmiben és most sem. Ráadásul csalás napján még streameltem is. Már aznap este stream után egyből irtam is a supportnak , hogy ez mégis mi!
Mert egy 7 éves UBI accountról van szó, amiben százezres+ pénz költség van benne! Elit skintől el kezdve a különbőző Bundle-ig stb. Rá másnap este megvettem újra a játékot egy teljesen friss accountra, ahol még megvettem +-ban az UBisoft+-t is. Kaptam az emailt, hogy tegnap hajnalban a frissen vásárolt fiókom is ki lett tiltva csalás miatt.
Bárkinek esetleg bármi ötlet?
Hangkártya driverben radar pl?
-
Attis_97
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne ,hogy az előző héten lettem bannolva csalás indokkal. Nem tudom ,hogy hogyan és miért, mert sosem csaltam semmiben és most sem. Ráadásul csalás napján még streameltem is. Már aznap este stream után egyből irtam is a supportnak , hogy ez mégis mi!
Mert egy 7 éves UBI accountról van szó, amiben százezres+ pénz költség van benne! Elit skintől el kezdve a különbőző Bundle-ig stb. Rá másnap este megvettem újra a játékot egy teljesen friss accountra, ahol még megvettem +-ban az UBisoft+-t is. Kaptam az emailt, hogy tegnap hajnalban a frissen vásárolt fiókom is ki lett tiltva csalás miatt.
Bárkinek esetleg bármi ötlet?
-
Frod
addikt
Szokott lenni társasjátékos KS kampányok során utólag, egészen durva felárért olyan opció, hogy kifestett miniket kapsz a játék mellé, de alapvetően csupasz műanyag érkezik.
(de ha van is festés opció tényleg embertelen összeg... +200$ lazán) -
AD4MINATOR
nagyúr
Hát a 100k-s célhoz képest már most majdnem 1M $-nál jár a projekt, szóval a sikeresség nem kérdés. Viszont jó vastagon fogott a ceruza az árnál, bár ez annyira nem meglepő a Mythic Games-t ismerve, sajnos borzasztó drága minden társas amit ők csinálnak.
Én nagy társas kedvelő vagyok, de ezt nem tudom elképzelni az asztaliként a videót majd megnézem este. (Bár ha jól látom van mobilos app ami majd eldönti - kockadobás helyett - az RNG-t, hogy sikerült-e valami? Az ilyen megoldásokat nagyon nem szeretem)szerintem a bábuk kiöntése miatt is drága
meg persze a neve miatt is drága
az app az timer igazából -
aerosmith
őstag
-
Frod
addikt
megnéztem és sokkal rosszabbra számítottam
a bábuk kifejezetten szépek + a promo videó is elég pofás hozzá..
talán még sikeres is lehetHát a 100k-s célhoz képest már most majdnem 1M $-nál jár a projekt, szóval a sikeresség nem kérdés. Viszont jó vastagon fogott a ceruza az árnál, bár ez annyira nem meglepő a Mythic Games-t ismerve, sajnos borzasztó drága minden társas amit ők csinálnak.
Én nagy társas kedvelő vagyok, de ezt nem tudom elképzelni az asztaliként a videót majd megnézem este. (Bár ha jól látom van mobilos app ami majd eldönti - kockadobás helyett - az RNG-t, hogy sikerült-e valami? Az ilyen megoldásokat nagyon nem szeretem) -
AD4MINATOR
nagyúr
Elindult a társasjáték verzió kampánya Kickstarter-en, melybe végtelen mennyiségű pénzt lehet égetni.
megnéztem és sokkal rosszabbra számítottam
a bábuk kifejezetten szépek + a promo videó is elég pofás hozzá..
talán még sikeres is lehet -
Frod
addikt
Elindult a társasjáték verzió kampánya Kickstarter-en, melybe végtelen mennyiségű pénzt lehet égetni.
-
dodoman74
csendes tag
Ha újra megveszed a játékot, új uplay accountra.
Köszi!
-
DiamondBack
senior tag
-
dodoman74
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Lehet újrakezdeni a játékot teljesen elölről?
Előre is köszönöm a segítséget. -
oriic
HÁZIGAZDA
nem követem annyira a híreket. Jól olvasom, hogy a pc-s accomat át tudom végre vinni majd boxra? Nekem az is bőven elég.
De ez a 2022 nagyon nem gyerebe.... a crossprogression-al nem értem mit tudnak annyit vacakolni... Ugye a kontrolleres marad kontrolleres ellen az egeres meg egeres ellen.A cross-progression igen ezt jelenti, hogy minden platformon egy közös acc lesz használható a korábbi eredmények megtartásával. A 2022 meglepetés volt nekem is, azt hittem max idén ősszel megkapjuk.
-
sanyi0627
senior tag
nem követem annyira a híreket. Jól olvasom, hogy a pc-s accomat át tudom végre vinni majd boxra? Nekem az is bőven elég.
De ez a 2022 nagyon nem gyerebe.... a crossprogression-al nem értem mit tudnak annyit vacakolni... Ugye a kontrolleres marad kontrolleres ellen az egeres meg egeres ellen. -
planbmokus
senior tag
Mondjuk ezt az after D fázist nem is értem, pl. Echo/Maestro/Twitch/Valky esetén ugye az operátor lényege a saját egyedi erősebb drón/kamera kezelése.. echo halála után a drón semmit nem ér, de így ha lehet használni a képességeket is és nemcsak "nézni" a kameráján keresztül, akkor pl. majd halála után is lehet vele akadályozni az ellenséget a bénító-pulse képességével, vagy twitch esetében sokkolni a kis drónjával stb..
Igaz, Maestro és Echo esetében olyan mintha lenne plusz egy fél ember még defender oldalon...
Defuse deny így most hatványozottan előfordulna... -
AD4MINATOR
nagyúr
Abszolút nem gondolom, hogy gond lenne a 40-60%-os winrate 50-50%-ra módosítása.
Viszont, a jelenlegi teszt szerver alapján ez így nem jó:
1 védő - 1 támadó felállásban a 4 támadó drón úgy körözött körülöttem, hogy már fájt (kilövöd, elárulod a pozid - ha nem lövöd ki, akkor a drón árulja el a pozid...). Az Echo/Maestro gadgetek alapvetően jó koncepciók, de ha sok van belőlük, az is idegesítő tud lenni...A tegnap 6 meccs alapján azt mondom, hogy az After Death Phase maximum casual-ba kerül be, de az is csak javított formában...
Tegnap kipróbáltam a Favelát, csak előnyére változott, kár, hogy Casual map, simán mehetne Unrankedbe, de semmiképp ESport-ba.
Mondjuk ezt az after D fázist nem is értem, pl. Echo/Maestro/Twitch/Valky esetén ugye az operátor lényege a saját egyedi erősebb drón/kamera kezelése.. echo halála után a drón semmit nem ér, de így ha lehet használni a képességeket is és nemcsak "nézni" a kameráján keresztül, akkor pl. majd halála után is lehet vele akadályozni az ellenséget a bénító-pulse képességével, vagy twitch esetében sokkolni a kis drónjával stb..
-
planbmokus
senior tag
ahogy írtad,
"így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék."
igen, de ugye van félidőben csere
meg akkor emiatt szinte mindig döntetlen kéne lennie, de a valóságban azért más a helyzet..
pont ezért érdekes, mert a védők vannak előnyben, így támadóként nagyobb dicsőség nyerni (nem véletlen, hogy alapos tervezés van a bevetési osztagoknál is, nemcsak bumm bele menjünk be )
Abszolút nem gondolom, hogy gond lenne a 40-60%-os winrate 50-50%-ra módosítása.
Viszont, a jelenlegi teszt szerver alapján ez így nem jó:
1 védő - 1 támadó felállásban a 4 támadó drón úgy körözött körülöttem, hogy már fájt (kilövöd, elárulod a pozid - ha nem lövöd ki, akkor a drón árulja el a pozid...). Az Echo/Maestro gadgetek alapvetően jó koncepciók, de ha sok van belőlük, az is idegesítő tud lenni...A tegnap 6 meccs alapján azt mondom, hogy az After Death Phase maximum casual-ba kerül be, de az is csak javított formában...
Tegnap kipróbáltam a Favelát, csak előnyére változott, kár, hogy Casual map, simán mehetne Unrankedbe, de semmiképp ESport-ba.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem lehet mindenki Diamond...
Csak, nézzük azt, hogy a támadóknak hány megfigyelő gadgetjük van (maximum: karakterenként 2db drón, összesen 10; Twitch +2 drón, Zero +4 cam), meg a védőknek (pályánként 10-16 alap cam, legdurvább esteben +2 Maestro cam, + 3 valky cam, + 3 Mozzie drón (ami a támadó drónok számát csökkenti), +2 echo drón, +1 bulletproof cam - tehát 13-27 a legelvadultabb helyzet). És akkor a trackerekről ne is beszéljünk (Dokkaebi + Lion + Jackal + Nomad + Gridlock vs. Pulse + Kapkan + Lesion + Ela + Alibi), itt azt is meg kell említeni, hogy Dokka és Jackal banrate az egekben van, míg a védő oldalon egyik sem meta-ban.
1 élet - 1 halál most is így van a játékban...
ahogy írtad,
"így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék."
igen, de ugye van félidőben csere
meg akkor emiatt szinte mindig döntetlen kéne lennie, de a valóságban azért más a helyzet..
pont ezért érdekes, mert a védők vannak előnyben, így támadóként nagyobb dicsőség nyerni (nem véletlen, hogy alapos tervezés van a bevetési osztagoknál is, nemcsak bumm bele menjünk be )
-
koxx
MODERÁTOR
Huhú... az elmúlt 3 season alatt sokat változott a meta, Border (sztem jó lett) Skyscraper és Chalet (jobb talán, mint volt) rework, ping 2.0, map ban, match replay, új scope-ok, reinforcment pool, stb. Nerf-buff: volt egy csomó fegyver változtatás és a gadetek és ide-oda lettek pakolva. Ami komolyabb, az a Hibana tud 2-4-6 pelletet kilőni, a Echo yokai látszik már, BB pajzsa sokkal gyengébb, Thatcher már csak egy időre hatástalanítja a gadeteket, Jager ADS-e Lesion módra működik (egyet kap el, majd idő kell neki) + volt még más is, de ennyi jut eszembe

House rework is volt, szintén casualra...Valamennyire követtem hír szinten, csak nem játszottam. Kicsit kezd sok lenni az operátor és már nem lehet eldönteni ki kinek a countere. Régebben 1 védőre jutott 1 max 2 counter most meg legalább 5-6.
-
kemcso
Ármester
Huhú... az elmúlt 3 season alatt sokat változott a meta, Border (sztem jó lett) Skyscraper és Chalet (jobb talán, mint volt) rework, ping 2.0, map ban, match replay, új scope-ok, reinforcment pool, stb. Nerf-buff: volt egy csomó fegyver változtatás és a gadetek és ide-oda lettek pakolva. Ami komolyabb, az a Hibana tud 2-4-6 pelletet kilőni, a Echo yokai látszik már, BB pajzsa sokkal gyengébb, Thatcher már csak egy időre hatástalanítja a gadeteket, Jager ADS-e Lesion módra működik (egyet kap el, majd idő kell neki) + volt még más is, de ennyi jut eszembe

House rework is volt, szintén casualra... -
planbmokus
senior tag
""After death phase""
R6 pont azért volt not-forgiving mert 1 élet 1 halál.. ez megint csak azért hozzák be hogy a bénábbak akik hamar halnak, tudjanak valamit csinálni magukkal a körvégéig
Nem lehet mindenki Diamond...
Csak, nézzük azt, hogy a támadóknak hány megfigyelő gadgetjük van (maximum: karakterenként 2db drón, összesen 10; Twitch +2 drón, Zero +4 cam), meg a védőknek (pályánként 10-16 alap cam, legdurvább esteben +2 Maestro cam, + 3 valky cam, + 3 Mozzie drón (ami a támadó drónok számát csökkenti), +2 echo drón, +1 bulletproof cam - tehát 13-27 a legelvadultabb helyzet). És akkor a trackerekről ne is beszéljünk (Dokkaebi + Lion + Jackal + Nomad + Gridlock vs. Pulse + Kapkan + Lesion + Ela + Alibi), itt azt is meg kell említeni, hogy Dokka és Jackal banrate az egekben van, míg a védő oldalon egyik sem meta-ban.
1 élet - 1 halál most is így van a játékban...
-
koxx
MODERÁTOR
Kb 3 season kimaradt nekem, összefoglalná valaki pár sorban a nerfeket buffokat? Láttam van egy új op védő oldalon meg egy favela rework (amire aztán kva nagy szükség volt
) -
AD4MINATOR
nagyúr
A Maestro/Mira nerf egyértelműen Gold+ szinteken fog majd jól jönni, illetve E-Sport-ban.
Mirát remélem nem kell elmagyaráznom, miért, Maestro a Late Gameben (utolsó 20-25sec) tud extrém erős lenni, plant fázisban és site defense-ben. Az utolsó embereket, akiket jó eséllyel már több szögből tartanak, esetleg még low HP-sok is, nagyon könnyű hátba küldeni a cammal. Így legalább annyi esélyed van plant közben, hogy hallod a Cam hangját, jó eséllyel az utolsó 10 másodpercben még kilövöd, mert innentől, ha látni akar vele, ki kell nyitnia a "Shield Glass"-t, szinte biztos, hogy forgatnia is kell.
"After death phase"-ben pedig a drónkezelés is hasznos lehet az életben maradtak számára, és mondjuk nem egy Tower drón kamerát kell nézegetni, miközben Basement-et kéne támadni...
Realitás szempontjából tényleg gáz felállás, de így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék.""After death phase""
R6 pont azért volt not-forgiving mert 1 élet 1 halál.. ez megint csak azért hozzák be hogy a bénábbak akik hamar halnak, tudjanak valamit csinálni magukkal a körvégéig
-
planbmokus
senior tag
"a halál utáni drón kezelésről nem is beszélve"
azt én sem értem
a haláli utáni hologramnak sincs sok értelme, max annyi hogy nem lehet a hulla mellett feküdni innentől
maestro és mira nerf meg vicc, biztonsági kemény üveg hogy törne már 1 ütéstől.. gondolom a golyót meg bírja továbbra is mira üvege pl.
A Maestro/Mira nerf egyértelműen Gold+ szinteken fog majd jól jönni, illetve E-Sport-ban.
Mirát remélem nem kell elmagyaráznom, miért, Maestro a Late Gameben (utolsó 20-25sec) tud extrém erős lenni, plant fázisban és site defense-ben. Az utolsó embereket, akiket jó eséllyel már több szögből tartanak, esetleg még low HP-sok is, nagyon könnyű hátba küldeni a cammal. Így legalább annyi esélyed van plant közben, hogy hallod a Cam hangját, jó eséllyel az utolsó 10 másodpercben még kilövöd, mert innentől, ha látni akar vele, ki kell nyitnia a "Shield Glass"-t, szinte biztos, hogy forgatnia is kell.
"After death phase"-ben pedig a drónkezelés is hasznos lehet az életben maradtak számára, és mondjuk nem egy Tower drón kamerát kell nézegetni, miközben Basement-et kéne támadni...
Realitás szempontjából tényleg gáz felállás, de így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék. -
AD4MINATOR
nagyúr
"a halál utáni drón kezelésről nem is beszélve"
azt én sem értem
a haláli utáni hologramnak sincs sok értelme, max annyi hogy nem lehet a hulla mellett feküdni innentől
maestro és mira nerf meg vicc, biztonsági kemény üveg hogy törne már 1 ütéstől.. gondolom a golyót meg bírja továbbra is mira üvege pl.
-
travix
aktív tag
a mirás nerf valószínűleg azért jött be, mert ranked esetén 90%-ban bannolva volt a mira, a maestro az érthetetlen miért. A haláli utáni hologramnak se látom mi értelme, hiszen ott a hulla, a halál utáni drón kezelésről nem is beszélve ...
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Frod
addikt
-
Raga
senior tag
-
McNamara
Ármester
-
Raga
senior tag
Szia!Én szívesen csatlakozom, de csak ha bevesztek egy PC-ről PS5-re áttért embert aki kontrollerrel egy balfék.
PS ID: BalkanHunter1981 -
McNamara
Ármester
-
LucentTwo
tag
Hali,
tesómmal lennénk ketten, ha még nem találtatok embert. Írtam privátot.

-
sanyi0627
senior tag
Nekem nagyon lassan megy még minden. Kontroller kiosztást is szokni kell. Néha bepánikolok mikor egy ember mögött állok és össze vissza nyomkodok mindent aztán persze megfordúl és lelő
Pályaismeret tényleg nagyon sokat segít. Haverral most még unranked és newcomert tolunk. Kis királyoknak érezzük magunkat, de majd lesz agyvérzés rankeden
Kommunikáció tényleg 0 egyenlőre, de ezek szerint rankeden is. Ha PS partit hozok létre akkor pl csak a havert hallom hiába beszélnek a csapattársak játékon belül. Szerintem a társakat is be tudod hívni ps partiba. Azt ha nem infozik csak kiabál kidobjatok a partibol.
majd ha megjelennek a smurfok meg a ximesek.
boxon annyi smurf van mint égen a csillag.
aim-ra és recoilra nyomjátok a th-t ugyan úgy mint gépen.
Nekem egy elite s1 kontroller sokat segített. Mert nem tudom az analogokat úgy benyomni hogy ne forduljak el vagy valami
. -
McNamara
Ármester
Na ha Xbox- ön lennél egy ember már lenne. Behozhatnák már a crossplay-t legalább ps és box között.
a sensire figyelj. A pc-s berögződött dolgokat itt engedd el és jobban fog menni. Pl ne akarj egyből az elején 180fokos rántások át.
nekem csak a recoil szokott gond lenni.
Kb 600orat tettem bele eddig boxon gold 1-2 szoktam lenni soloba. Nyilván a pálya ismeret sokat segített ebben.
soloba itt ugye elég nehéz mert pc-n legalább van egy kis info de itt az emberek 99%-a megse szólal...Nekem nagyon lassan megy még minden. Kontroller kiosztást is szokni kell. Néha bepánikolok mikor egy ember mögött állok és össze vissza nyomkodok mindent aztán persze megfordúl és lelő
Pályaismeret tényleg nagyon sokat segít. Haverral most még unranked és newcomert tolunk. Kis királyoknak érezzük magunkat, de majd lesz agyvérzés rankeden
Kommunikáció tényleg 0 egyenlőre, de ezek szerint rankeden is. Ha PS partit hozok létre akkor pl csak a havert hallom hiába beszélnek a csapattársak játékon belül. -
sanyi0627
senior tag
Na ha Xbox- ön lennél egy ember már lenne. Behozhatnák már a crossplay-t legalább ps és box között.
a sensire figyelj. A pc-s berögződött dolgokat itt engedd el és jobban fog menni. Pl ne akarj egyből az elején 180fokos rántások át.
nekem csak a recoil szokott gond lenni.
Kb 600orat tettem bele eddig boxon gold 1-2 szoktam lenni soloba. Nyilván a pálya ismeret sokat segített ebben.
soloba itt ugye elég nehéz mert pc-n legalább van egy kis info de itt az emberek 99%-a megse szólal... -
McNamara
Ármester
Sziasztok!
PC-ről áttértem PS5-re. Kezdem már megszokni az irányítást, de van még hova fejlődni
Ketten vagyunk haverral és jó lenne ha tudna hozzánk még csatlakozni 3 ember. Ha valaki szívesen játszana az írjon
-
sanyi0627
senior tag
De ahhoz kell egy olyan monitor/tv is. Plusz nem mindenkinek van még új konzol.
Viszont, hogy mekkora előnyt ad, ebben igazából tapasztalatom nincs, csak olvastam ilyeneket is. Játékhoz már annyi közöm van, hogy 3-4 havonta játszok kb 3-4 órát és néha nézek egy kis streamet belőle.
Viszont mikor tartasz egy ajtót amin benéz valaki és instant halsz úgy hogy te nem is láttad az embert, a killcam meg azt mutatja, hogy benézett és még 1 másodpercig nézelődött aztán lőtt le. Szóval ha ez a jelenség a monitor és hardver miatt van akkor szerintem számít.
Én játszom pc 144hz és boxon 60hz is. 144hz tényleg sokkal jobb. Ez tény.
Pc -hez is meg kell venni a monitort ugyan úgy.
Akkora difi nem lesz hogy benéz és egy masodperc múlva lő le és nem látod. Az más miatt van. Ping, server probléma stb. -
Beni97
őstag
De ahhoz kell egy olyan monitor/tv is. Plusz nem mindenkinek van még új konzol.
Viszont, hogy mekkora előnyt ad, ebben igazából tapasztalatom nincs, csak olvastam ilyeneket is. Játékhoz már annyi közöm van, hogy 3-4 havonta játszok kb 3-4 órát és néha nézek egy kis streamet belőle.
Viszont mikor tartasz egy ajtót amin benéz valaki és instant halsz úgy hogy te nem is láttad az embert, a killcam meg azt mutatja, hogy benézett és még 1 másodpercig nézelődött aztán lőtt le. Szóval ha ez a jelenség a monitor és hardver miatt van akkor szerintem számít.
-
sanyi0627
senior tag
Akkora előnyt nem ad a 144hz. Főleg nem silver, gold plat szinten, ahol az emberek legtobbje játszik. 60hz-el is vannak akik champion rangba vannak.
az új Box és ps is tud 120hz-et. -
Beni97
őstag
Amúgy miért ne lenne? Vannak dolgok amiket meg kellene oldani az tény. Ha más játékokban működik a crossplay itt is működne. Az egyik alapvető probléma a hajolgatás ugye. Pc-n scope nélkül is lehet, konzolon meg csak ha scopolsz.
De a legnagyobb hülyeség hogy a ugyan azzal az accal nem játszhatok másik platformon. Level 250 kellett otthagynom pc-n. Kezdhettem a nulláról boxon emiatt.
Azzal nincs baj, hogy újra meg kell vennem a játékot.De azért sok játékban szidják is a crossplay-t szerintem.
Meg nem csak a hajolgatás lenne az előny, hanem a gyorsaság is.
Meg ha jól tudom pc-n, ha van egy 144hz monitorod ami alatt ha van is olyan vas, akkor már előnyöd van egy 60-75hz-es ellen. -
sanyi0627
senior tag
Amúgy miért ne lenne? Vannak dolgok amiket meg kellene oldani az tény. Ha más játékokban működik a crossplay itt is működne. Az egyik alapvető probléma a hajolgatás ugye. Pc-n scope nélkül is lehet, konzolon meg csak ha scopolsz.
De a legnagyobb hülyeség hogy a ugyan azzal az accal nem játszhatok másik platformon. Level 250 kellett otthagynom pc-n. Kezdhettem a nulláról boxon emiatt.
Azzal nincs baj, hogy újra meg kell vennem a játékot. -
planbmokus
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
Sziasztok! A játékban pontosan milyen a crossplay, mindenki együtt, vagy konzol és PC külön?
Esélyed se lenne PC-sek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
10300 - 10201
10417 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- A Linux támogatása megvágható, de van amit az Intel sem hagy odaveszni
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Moza R3 komplett szimulátor szett (+PXN, Thrustmaster)
- LG UltraFine Evo 32U990A-S 32 -os UltraFine evo 6K Nano IPS Black Monitor
- Apple iPad 8 32GB Wi-Fi Silver / Ezüst gyönyőrű állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben - VADONATÚJ, 0 kilométeres
- Dell Pro 13 Premium PA13250 Intel Core Ultra 7 266V 16Gb DDR5 500Gb NVMe W11 4 napot ment,33hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 550W
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus Vivobook 15 i5, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570 R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li Vector V100 850W

meg az a tény, hogy közlik az operátorok nemi hovatartozásukat... mit rak hozzá a játékélményhez a semmin kívül, mert nem sebez többet vagy kevesebbet...
jön majd nembináris karakter meg ki tudja még micsoda. Érdekes amikor hetero karakter jött ki azt nem promózták ennyire.

Mi csak most kezdtük, hárman vagyunk egyelőre és Discord-on dumálgatunk közben. Ubisoft név: PeaceHUN84
Kommunikáció tényleg 0 egyenlőre, de ezek szerint rankeden is. Ha PS partit hozok létre akkor pl csak a havert hallom hiába beszélnek a csapattársak játékon belül.