Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liszi
csendes tag
elöször 1 raidmax ninját akartam veni de mivel seholse volt kaphato ezért más gépet nézteem kimagam nak a raidmax cobrat kérdeztem a pc faszitol sky-pon hogy van monta van de az ujjabik amin van LCD kijelzö montam oké meg veszem megyek érte. de elöte meg akartam nézni googleban hogy nézki az ujjabik cobra LCD kijelzövol de nem találtam mondm jolvan mindegy.be mentem a boltba meg mutata én meg nagyot néztem hogy nem is cobra nem is hasonlit ra.nem tom mijen marka de jo gep LCD az elején plexi oldaltoldatlt8cm venti 4szinben világit zöld sarga kék piros .1 venti 8cm fent. egy12cm venti elol. 1 hatul 12cm komoj gép nekem tetcik.meg atak hoza egy 420w tapot aban 12cm ventivan
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest