Új hozzászólás Aktív témák
-
laxius_
tag
???
UP -
laxius_
tag
Sziasztok !
Az a problémám, hogy most vettem egy acceleraid 352 raid kartyat. Az elozo tulajdonosnal rendben ment. Megvettem tőle, de véletlenül nem ecc-s memoriat tett ra hanem sima 64 et ami nem ecc-s. Előtte 32es eccvel hasznalta es ugy jo volt neki.
Szoval azt csinalja kartya hogy elindul a gép, belépek a kartya biosába, és 5 mp után lefagy a gép. Addig tudod nyilakkal le fel mozogni de 5mp lefagy.
Kivettem azt a 64-es memoriat es akkor is ezt csinalta. Nincsen rádugva winyo.
/4bites a csatlakozoja, de en 32esben hasznalom, de előtte is hasznaltak 32ben es nem volt vele gond.
PIII dual konfigba hasznalom, csak egy ati rage kartya van a gepben meg ez.
Mitől van ez a gond?
Tanacstalan vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest