Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Sziasztok!
Aminap beszereztem egy raid kártyát, silicon sata-s, de az istennek sem tudom feltelepíteni a win-t. Már két napja görcsölöi vele! A boltban azt mondták, nem is kellene
kislemezes balhé, de gondolom, hogy ez a tanács annyit érhet, mit a többi....
Már alaplapin megvolt egyszer a RAID0, betettem a kártyát, bekapcsoltam a gépet!
A cd-jéről feltelepítette valamit, aztán kikapcsoltam, rádugtam a vett kártyára a winyókat, eztán semi! (azt mondták, így el kellene indulnia újra) Azóta sem sikerül újratelepítenem!
Kimásoltam a kislemezre a cd-ról a drivert, bár kettő van, van egy 3112raid, nevű, meg egy sima 3112 ezt olvastam a leírásában ami hozzá volt, bár nem értem igazából, nem tudok olyan nyelvül!
letöröltem a winchiket, megformáztam, ilenk, a raid biosában létrehoztam a tömböt, alúlra írta is, , megadtam neki a 128 k-t win- feltelepít, F6 nyomkodás, driwer betöltés , aztán semmi mikor felmásolta a win a cd-ről a dolgait és el kellene kezdenie telepíteni, vagy előről kezdi az egészet, vagy kíír egy két soros üzenetet a fekete képernyőre, hogy nincs bootolhato valami...(bár ez csak tipp...) És semmi, ezt játszom vele egy napja különbőző beállításokkal! Mit kéne csinálnom vele? valamit biztos én rontok el,mert még nem találtam hozzá rendes leírást! (otthon így nincs netem, itt a munkahelyemen meg nem tudok megnézni semmit, mert le van korlátozva, ide is /PH/ szerintem csak valami véletlen folytán lehet bejutni/ Segítsetek kérlek! A betett linkeket sem tudom megnyitni, de gondolom valamelyikötők csinált már ilyet, vagy ért hozzá)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- WD500GB HDSentinel 100/100
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest