Hirdetés
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Sziasztok!
Aminap beszereztem egy raid kártyát, silicon sata-s, de az istennek sem tudom feltelepíteni a win-t. Már két napja görcsölöi vele! A boltban azt mondták, nem is kellene
kislemezes balhé, de gondolom, hogy ez a tanács annyit érhet, mit a többi....
Már alaplapin megvolt egyszer a RAID0, betettem a kártyát, bekapcsoltam a gépet!
A cd-jéről feltelepítette valamit, aztán kikapcsoltam, rádugtam a vett kártyára a winyókat, eztán semi! (azt mondták, így el kellene indulnia újra) Azóta sem sikerül újratelepítenem!
Kimásoltam a kislemezre a cd-ról a drivert, bár kettő van, van egy 3112raid, nevű, meg egy sima 3112 ezt olvastam a leírásában ami hozzá volt, bár nem értem igazából, nem tudok olyan nyelvül!letöröltem a winchiket, megformáztam, ilenk, a raid biosában létrehoztam a tömböt, alúlra írta is, , megadtam neki a 128 k-t win- feltelepít, F6 nyomkodás, driwer betöltés , aztán semmi mikor felmásolta a win a cd-ről a dolgait és el kellene kezdenie telepíteni, vagy előről kezdi az egészet, vagy kíír egy két soros üzenetet a fekete képernyőre, hogy nincs bootolhato valami...(bár ez csak tipp...) És semmi, ezt játszom vele egy napja különbőző beállításokkal! Mit kéne csinálnom vele? valamit biztos én rontok el,mert még nem találtam hozzá rendes leírást! (otthon így nincs netem, itt a munkahelyemen meg nem tudok megnézni semmit, mert le van korlátozva, ide is /PH/ szerintem csak valami véletlen folytán lehet bejutni/ Segítsetek kérlek! A betett linkeket sem tudom megnyitni, de gondolom valamelyikötők csinált már ilyet, vagy ért hozzá)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest