Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nem volt jó a tükrözés??
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.
Én nem ismerek ilyen programot,de szerintem kipróbálhatod úgy is, hogy indítás elött lehúzod az elsődleges vincsit és meglátod, hogy bebootol-e a tükrözött vincsiről. (na meg, hogy megvan-e minden)
Utána visszakötöd és egy rebuild parancsal ismét teljesen tükörbe állítod őket. Egyébként minden RAID karihoz van szoftver amiben managel-ni tudod a vincsiket és meg lehet nézni az állapotukat. Silicon image-hez ha jól emlékszem külön driver van RAID-hez és sima ''+4 csatit akarok csak használni'' driver.
szerk: ''UDMA mode is downgraded 6 to 5.'' ez szerintem csak annyit jelent, hogy a vezérlő nem támogatja az UDMA 6-ot (133) hanem csak az 5-öt (UDMA 100) Ezért lejjebb csavarta a sebességet. Ezt beállíthatod kézzel a RAID kari managelő programjában fix 100-ra és többet nem fog erről log-olni. Mellesleg nem volt a log-ban utalás arra, hogy miért nem ment a tükrözés ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.