- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nem volt jó a tükrözés??
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.
Én nem ismerek ilyen programot,de szerintem kipróbálhatod úgy is, hogy indítás elött lehúzod az elsődleges vincsit és meglátod, hogy bebootol-e a tükrözött vincsiről. (na meg, hogy megvan-e minden)
Utána visszakötöd és egy rebuild parancsal ismét teljesen tükörbe állítod őket. Egyébként minden RAID karihoz van szoftver amiben managel-ni tudod a vincsiket és meg lehet nézni az állapotukat. Silicon image-hez ha jól emlékszem külön driver van RAID-hez és sima ''+4 csatit akarok csak használni'' driver.
szerk: ''UDMA mode is downgraded 6 to 5.'' ez szerintem csak annyit jelent, hogy a vezérlő nem támogatja az UDMA 6-ot (133) hanem csak az 5-öt (UDMA 100) Ezért lejjebb csavarta a sebességet. Ezt beállíthatod kézzel a RAID kari managelő programjában fix 100-ra és többet nem fog erről log-olni. Mellesleg nem volt a log-ban utalás arra, hogy miért nem ment a tükrözés ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.