Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
tehát:
- be lehet állítani IDEvezérlésre, ami jelenleg is megy, de olyat kell rákötni ami mindig azon fog üzemelni. értem. szval jelenlegi 40gb-os rendszer IDE1/1-et kössem inkább rá...
- ha hanyagolnánk ezt a raidet. és a második megoldást választanám, hogy sata legyen a rendszer hdd?...
az ismereteim: ovis korom óta játszok pc-s játékokkal, machintossal kezdtem, 286, 386, 486, p1 és most ez. játékokkal nyomulok inkább. rendgeted angol szót, kifejezést tanultam meg ezzel kapcsolatban. persze a gépek belsejébe is bele néztem azért, tudom mit hova kell dugni és a biossal is ismerkedem. az irodai programokat is ismerem 3szor olyan jól mint amit az iskolákban szoktak tanitani. de a lényeget semmiben sem tudom. tulajdonképpen csak egy közepes felhasználó vagyok. pl.: mi az a skype?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi