Hirdetés
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED monitor topic
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ahogy olvasom viszont a patch-nél még mindíg jobb megoldás a cfg file mert szebb grafikát eredményez? Azért kérdezem mert már 1 hete olvasom a fórumokat de még mindíg nem jutottam el "tettekig" mert nem vagyok meggyőződve, hogy a játék elérte a "na most mát játszható" szintet.

Más: Forstbite Engine-ről tudsz valamit? Pontosabban az NFS: The Run (itt mondjuk a gépigény burtális... ha nem fog menni itt se a CF akkor 1db 6950-el felejthetem is gondolom) és a BF3 miat érdekelne... Egyszerűen agyfszt kapok, hogy egy tetves játékba sem működik a CF és totál feleslegesen van 2 kártyám.
Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert.