Hirdetés
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Gyerekek, ez egy nagy zsák hulladék. Maga a játék egy szar csőjáték, akkora csalódás ért, hogy uhh. Szerintem a Call of Juarez: The Cartel és a DNF után max egy fokkal jobb ez. Ezt nem hogy PC-n de konzolon se játszanám, pénzt maximum Steam-en adok érte majd ha 5€ lesz.
Leírom hogy ment meg mik a hibái, csináltam képeket is a gusztustalan szar grafikájáról is. Nem vagyok grafika buzi, elsősorban a történet miatt játszom játékokkal, ezért is favorit mostanában az Assassin's Creed pl. meg ezért várom jobban a Skyrim-et, mint a BF3-at, mert van komolyabb tartalom.Kezdem: konfig adatlapon, 1920x1080, 8xAA, mást nem is lehet állítani ugye. Driver a BF3 betás 280.38. GeForce-n még tűrhetően rajzolja ki a textúrákat, csak ha gyorsan forgok akkor látszik, de nem olyan szar, mint az ATi-s videókon, annál jobb.
Nem lehet állítani Vsync-et, pedig mintha menne mert folyamatos 60fps. Viszont csíkoz mint az állat, nagyon rossz. Nem értem mi ez, hogy nincs Vsync de zavaróan csíkoz a legkisebb mozdulás után is!
A járműveknek nulla a fizikája, a környezet ocsmány, a sziklák szépek, de a beltérnél a Quake 4 esküszöm sokkal szebb volt, mindjárt jönnek is képek. A játék egy csőjáték, mész előre és lősz, nincs olyan, hogy választhatsz irányt. Előre vagy hátra. Szerettem a Fallout 3-at és az NV-t, de ez ahhoz képest egy nagy nulla. Az tetszik, hogy az ellenfelek használják a falat a támadáshoz meg ilyenek, de amúgy annyiból áll a játék, hogy mész 10m-t, két ellenség, lelövöd őket, felveszel két tárgyat, tovább mész 10m-t megint 2 ellenfél, kinyírod őket, tárgyakat felveszed, mész tovább 10m-t... és ennyi. Csőjáték.Innentől beszéljenek a képek, okádék ahogy kinéz. Legalább grafika lenne, az elvitte legalább a Crysis-t is a hátán, itt az se fog menni, mint a Crysis 2-nél.

Új hozzászólás Aktív témák

- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest