Hirdetés
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
sajnos ennél a játéknál igaz,büszke(?) tulajdonosként,majd 200 játékkal csak a steam accomon elmondhatom,hogy van egy gémem,ami sz...r...
Egyébként remek kártya a 6850,nem vennék helyette nvidiát,az tuti,keveset eszik,erős,amikor kell,nem melegszik,olcsó(volt...),szóval számomra mindenben jobb,mint a kategóriabeli nvidia megfelelője.
És félek az új prew drivertől is(bár teszek egy próbát....),de látva az nvidiás dolgokat szerintem valami alapvetően van elsz...va ebben a játékban,amit az Ati a 6xxx kártyákkal egyszerűen nem képes megoldani.Pedig fura,az előző,általam biztosra tudottan megatextúrás gém,az Enemy Territory:Quake Wars,ami szintén megvan,szintén origi,stb,az már a beta teszten is remekül ment,egy szintén ati x1950 prón is...szóval azt sem lehet mondani,hogy a technológia nem fekszik az atinak,sőt minden tudomásom szerint az ati karik gazdaságosabban bánnak a videomemóriával is,az újabb szériát nem ismerem,de annó tuti elvolt ugyanott az 512-es ati kari,ahol a 768megás nvidiával már lehettek gondok.
Sajnálom,mert ezt a gémet a sztori és a koop miatt vettem,úgymond már kellett egy ilyen "csőgém" is,a sok sandbox mellé,nomeg ahogy néztem coop videókat,az is hangulatosnak tűnt,stb.Sajna a Dead Island egyelőre nem pótolja a Borderlands-ot pár okból,mondjuk ott is van azért nyűg pár...de itt jónak tűnt némi levezető hentre,vs gémnek úgyis ott vannak a cod-ok,battlefieldek...Egyelőre sajnos az első misszión vagyok túl ebben,mert hiába sikerült az elején jóra összehozni a grafikát,a második misszió(valami föld alá vezető ajtó,a legelején vagy mi) már textúrahiányosan jön be,ilyen mosott szürke a legtöbb minden,ebből virít kifelé a pár dolog,ami jó+bizonyos dolgok rendben mennek,pl.az ellenfelek megvannak rendesen.Csak a terep ami ocsmány folt.
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshots/?tab=public&showdate=1&filter=app_9200
Pár kép,amit csináltam,a jók ugye jók,szép,stb,de utána homályos,arról nincs kép,amik rosszak,azok meg minimális állítgatással/induláskor jelentkeznek,meglepően pl.a kockás textúrás képnél a sebesség atomstabil volt,és egy texture high-low váltás elég,hogy ilyen legyen a szép kép is.Szóval valamit alapvetően rosszul kezel a kari,a szép kék képet is elő lehet hozni pár dolog álligatásával a menüben,és ami fra,hogy ebből random mód lesz még rosszabb,vagy van,hogy bejön a kép szépen.Sajna ahol elakadtam,arról pont nincs kép,de azon már nem is segít semmi jelenleg.Beta3-asnak meg utánaolvasok,nincs kedvem szopni úgy,mint a rage-essel,végülis ha eddig nem tudtam szinte semmit játszani,olymindegy,várok-e még,van fent a gépen vagy 40 gém,ami jó,és elüthetem az időt...kár lenne elcseszni egy hülye,kapkodós driverrel.
Egyébként ami most fent van,azt is javasolják sok helyen,a beta2-es,amit igazából a bf3-hoz adtak ki elsősorban,és ténylegesen javított is azon.Sajna a Rage alá nekem nem jó...Akadás,ilyesmi beleférne,de így,hogy a második küldi már homályos paca...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sajnos ennél a játéknál igaz,büszke(?) tulajdonosként,majd 200 játékkal csak a steam accomon elmondhatom,hogy van egy gémem,ami sz...r...