Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam, amit javasoltál, de sajna továbbra sem jó. Inkább várok még vele, a későbbi javításokra való tekintettel, mert így használhatatlan az egész számomra.

És igen, bevallom nem eredeti a játék, de kipróbálás előtt én nem veszek játékot, legyen az bármilyen. Ezt is azért próbáltam ki, mert többen is írták, hogy jó játék lenne, ha nem volna egy bug halmaz...
Gondoltam meglesem én ezt magamnak, már csak a fejlesztő, kiadó miatt is, hisz a hozzájuk köthető, pl. Fallout 3, Quake, Doom3, stb játékokkal nagyon jókat lehetett játszani anno.
Biztos nem volna rossz ez sem, pl. a kezdő videó az nagyon hangulatos, főleg a zene, de így jelenleg még ingyen sem kell a játék, nem hogy pénzért!
Azért bízom benne, hogy a közeljövőben változik majd a helyzet, mert érdekel a játék!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest