Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam, amit javasoltál, de sajna továbbra sem jó. Inkább várok még vele, a későbbi javításokra való tekintettel, mert így használhatatlan az egész számomra.

És igen, bevallom nem eredeti a játék, de kipróbálás előtt én nem veszek játékot, legyen az bármilyen. Ezt is azért próbáltam ki, mert többen is írták, hogy jó játék lenne, ha nem volna egy bug halmaz...
Gondoltam meglesem én ezt magamnak, már csak a fejlesztő, kiadó miatt is, hisz a hozzájuk köthető, pl. Fallout 3, Quake, Doom3, stb játékokkal nagyon jókat lehetett játszani anno.
Biztos nem volna rossz ez sem, pl. a kezdő videó az nagyon hangulatos, főleg a zene, de így jelenleg még ingyen sem kell a játék, nem hogy pénzért!
Azért bízom benne, hogy a közeljövőben változik majd a helyzet, mert érdekel a játék!
Új hozzászólás Aktív témák

- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest