- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam, amit javasoltál, de sajna továbbra sem jó. Inkább várok még vele, a későbbi javításokra való tekintettel, mert így használhatatlan az egész számomra.

És igen, bevallom nem eredeti a játék, de kipróbálás előtt én nem veszek játékot, legyen az bármilyen. Ezt is azért próbáltam ki, mert többen is írták, hogy jó játék lenne, ha nem volna egy bug halmaz...
Gondoltam meglesem én ezt magamnak, már csak a fejlesztő, kiadó miatt is, hisz a hozzájuk köthető, pl. Fallout 3, Quake, Doom3, stb játékokkal nagyon jókat lehetett játszani anno.
Biztos nem volna rossz ez sem, pl. a kezdő videó az nagyon hangulatos, főleg a zene, de így jelenleg még ingyen sem kell a játék, nem hogy pénzért!
Azért bízom benne, hogy a közeljövőben változik majd a helyzet, mert érdekel a játék!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest