Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Pentax DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Meg úgy játékmenetbe se vállalnám be. A Rage is tök jó volt videók alapján, aztán nekem pofára esés volt, méghozzá jó nagy. Még jó, hogy én nem rendeltem meg, csak előrendelés volt, azt lemondtam. A Batman: AC, Assassin's Creed: Revelation-t és CoD: MW3-at bevállalnám látatlanba, mert ezeknek tökéletesen ismerem az elődjét és tetszettek is. Ezeknél a motor meg az irányítás egyáltalán nem változik, szóval ezek mehetnének látatlanba, a BF3-at a béta óta ismerem, ez is megjön 26-án legkésőbb.
De amiről semmi kézzel fogható nincs a videókon kívül az a Skyrim. Új motor, könnyen lehet még abból is pofára esés, azt az egyet nem veszem meg látatlanba, előbb ki kell próbálnom.
Nekem egyébként a videók alapján is úgy tűnik ez nem lesz olyan jó, mint az Oblivion vagy Morrowind, de hátha csak tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest