- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
A nálam lévő 1 db 8500-on és 1 db 9100-on megnéztem, és szó szerint csak a hűlt helyük látható. Azaz ott vannak a forrasztási pontok, de nincsen ott az alkatrész... Ha ez igaz, az csúnya nagy átb....., mivel a dobozukon rajt van, hogy dualhead, és az így ebben a formában még a legnagyobb jóindulattal is minimum ''hiányos információ''...
-
Don Vittorio
őstag
''Az a konverter már nálam van, de kissé foghíjas, úgyhogy emléktárgy lesz belőle''
Nem értelek. Mi foghíjas? Miért lenne emléktárgy? Az működik!
''Azt kéne megnézni, hogy ezeken a 8500/9100-akon van-e egy Analog Devices ADV7123 vagy hasonló lapka. Pici, négyzet alakú, a GPU-tól közvetlenül balra kell lennie. Ha nincs, akkor lespórolták a második RAMDAC-ot, és ezért nem megy a cucc.''
Én megnéztem vagy 5-öt, de ilyen alkatrészt nem találtam rajta. Egyéb pici fekete a GPU-tól balra mindegyiken volt, több is.
-
Don Vittorio
őstag
-
Bonus
csendes tag
-Alan: Hol vetted az átalakítót? Nem pro a kártyád?
-A monitorokat keresztbe is ki próbáltam, egyenként is.
Én az átalakítóra gyanaxom, de ha egyszer már valakinek (pl. Alan) sikerült, akkor nekem is kiserülnie kell. Kissé gyanus az átalakító fizikai mérete. Lehet, hogy csak parázok, de simán elférne benne egy intelligens elektronika, ami mondjuk csak a pro verziónál engedi a crt dualhead-et. -
Bonus
csendes tag
Az említett kártyáknak van egy hagyományos, és egy DVI csatlakozója. Na az elsőre felugrik az első monitor, a DVI-ra meg az átalakítóval a második. A meghajtó program is érzékeli, hogy van monitor a második porton (ezt többször leellenőriztem) de képjelet mégse kep a monitor. Négy kártyát próbáltam ki, és igen gyanus, hogy az említettek nem tudnak két CRT monitort vezérelni. Cáfoljátok meg légyszi!!!
[
]prohardver.hu[/
]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest