- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
Sokan mondták, akiknek ilyen radeonokat adtunk el, hogy nem megy... Aztán egy értelmesebbnek kinéző srác mondta, hogy bemérte, meg összehasonlította, és valami nincs bekötve... TFT-t tud kezelni, de de crt-t valamiért nem hajlandó. valami jel lemarad. Sok ilyen kártya megy el, de csak kevesen akarják két monitorral használni, és csak ilyenkor derül ki...
Meg ugye a 8500 szerintem már csak ''gagyi'' gyártók által gyártott utángyártmányok, és ugye spórolni kell valahol... (mér' pont itt?) Ugyanez a helyzet szerintem a 9000,-9100-as szériával is, de főleg a 9100-al.
Azt' lehet, hogy a srác is csak tippelt. -
Alan
aktív tag
-
Alan
aktív tag
Az átalakítót kaptam anno a 8500-ashoz, amiből tudtommal nincs pro meg egyéb verzió. Régebben volt egy ASUS GeForce2 MX-em is, ahhoz is adtak átalakítót, az is ment mindennel. Több más kártyát is láttam, most a második 9500-asom van (az előzőt upgrade-eltem), mindegyikhez kb. ugyanolyan egyszerű átalakítót adtak, mindegyik működött CRT-vel is.
Szóval ne parázz
, nincs abban az átalakítóban semmi az égvilágon. Azt sem hiszem, hogy a videokártyákon ne kötnék be a DVI csatlakozóra az analóg vezetékeket. Egyébként ha úgy hirdetik az adott kártyát, hogy DVI-I csatlakozós, akkor muszáj bekötniük, ha DVI-D, akkor nem. -
Alan
aktív tag
Értem. Nekem volt egy 8500-asom, és azzal tökéletesen ment a két monitor, tehát elméletileg nincs probléma ezzel.
Kipróbáltad azt is, hogy felcseréled a két CRT-t? Nem lehet, hogy a második monitorod (vagy a hozzá tartozó VGA kábel/csatlakozó) rossz? Esetleg az átalakító is problémátzhat, ha tudod, próbáld ki egy LCD monitorral is a DVI csatlakozót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Venned kell egy olyat, ami a fent beszúrt képemhez hasonló, különben két CRT-t nem fogsz tudni használni.