Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Az átalakítót kaptam anno a 8500-ashoz, amiből tudtommal nincs pro meg egyéb verzió. Régebben volt egy ASUS GeForce2 MX-em is, ahhoz is adtak átalakítót, az is ment mindennel. Több más kártyát is láttam, most a második 9500-asom van (az előzőt upgrade-eltem), mindegyikhez kb. ugyanolyan egyszerű átalakítót adtak, mindegyik működött CRT-vel is.
Szóval ne parázz
, nincs abban az átalakítóban semmi az égvilágon. Azt sem hiszem, hogy a videokártyákon ne kötnék be a DVI csatlakozóra az analóg vezetékeket. Egyébként ha úgy hirdetik az adott kártyát, hogy DVI-I csatlakozós, akkor muszáj bekötniük, ha DVI-D, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, nincs abban az átalakítóban semmi az égvilágon. Azt sem hiszem, hogy a videokártyákon ne kötnék be a DVI csatlakozóra az analóg vezetékeket. Egyébként ha úgy hirdetik az adott kártyát, hogy DVI-I csatlakozós, akkor muszáj bekötniük, ha DVI-D, akkor nem.