Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonus
csendes tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Don: Így már mindjárt más! Úgy örülök, mint a majom a dualheadjének...

Alan: Kössz. Ott figyel a kis lapka a proci mellett...
u.i. nem megy annyit, mint a club3d, de nem érdekel, fő hogy megy mindkét monitor. -
Alan
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Tényleg sajnálom... ráadásul nemrég adtam el a 8500-asomat (ami ebből a szempontból teljes értékű volt és jól működött), azt szívesen eladtam volna Bonus-nak, de már sajnos késő.
Esetleg ha visszavinnétek a boltba, megmutatva a fotót és határozottan megemlítve, hogy rendes dualhead kártyát kértek? -
Alan
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Nem értelek. Mi foghíjas? Miért lenne emléktárgy? Az működik!
Hát, hiányzik belőle, hm, néhány DVI kivezetés, de igazad van, ettől még működhet, nem leszólni akartam
Én megnéztem vagy 5-öt, de ilyen alkatrészt nem találtam rajta. Egyéb pici fekete a GPU-tól balra mindegyiken volt, több is.
Nézd csak, pirossal bekarikáztam, amit keresni kellene:
Van rajta ilyen áramkör? Mert ha nincs, akkor ez a probléma oka, és keresni kell egy olyan kártyát, amin van. -
Alan
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Az a konverter már nálam van, de kissé foghíjas, úgyhogy emléktárgy lesz belőle

Azt kéne megnézni, hogy ezeken a 8500/9100-akon van-e egy Analog Devices ADV7123 vagy hasonló lapka. Pici, négyzet alakú, a GPU-tól közvetlenül balra kell lennie. Ha nincs, akkor lespórolták a második RAMDAC-ot, és ezért nem megy a cucc.
Megdöbbentene ez a spórolás, de ha belegondolok, lehetséges... jelentsetek, kíváncsi vagyok! -
Alan
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Mondasz valamit, kedves Don

Mindössze csak nagyon furcsállom a dolgot. Az összes Radeon, ami a kezemben volt és a doboza ''dual head'' felirattal rendelkezett, azonnal működött két monitorral, 7500-astól 9500-asig. Fura, hogy ez meg nem megy, na.
Költőileg meg nem vagyok nagyon eleresztve, hasonlataim paradoxak, szóképeim, metaforáim kifordultak, de hát a hangulat, ha elkap néha-néha
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Nem tudom, miota motorozok, nagyon rosszul viselem, ha a kormany nem nalam van

-
Bonus
csendes tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Don V.: Eltaláltad! A Vectra még mindig a Schillernél, a műtőasztalon...
) A másik meg ugyi köll az asszonynak.
Nem kétlem, de mikor nagyon jön a kanyar, és már nagyon-nagyon rég fékezni kéne, akkor a hátsó ülésen ülőknek nagyon-nagyon-nagyon összevissza ránganak a mindenféle izmaik
Akkor bemenjek? :p -
Bonus
csendes tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Miért ne? Csak nehogy becsokizz a gatyeszba...
De hogy jön ez ide???
D.e. megyek Alanhez Óbudára az átalakítóért, bevigyem a cuccaidat?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) A másik meg ugyi köll az asszonynak.
De hogy jön ez ide???