Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Aktív témák
-
Dr. Balage
csendes tag
Én szintén szegedi vagyok, és nekem nagykerből hoztak egy hónapja, Sapphire Atlantis Radeon 9800 pro 128DDR-t, dobozosat, 2 év garival
113k-ért féláfával... :)))
és szerintem krva jó kari!!! BBA után a legjobb!!! :DD -
Vélemény a powermagicről? nem éri meg a 105 k+áfát gondolom...
-
GigabyteFan
aktív tag
hmm eddig én is úgy tudtam hogy két külön gyártó... a Power Color az egy kiemelt gyártó sokat csinálnak a Power Magic meg egy kis gyártó volt tudtommal PBA de eltünt a listáról ... lehet hogy megszünt ?
-
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Igazad van: ez egyik a gyártó neve, a másik a terméke fantázianeve...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Azért függ az attól is, hogy az egyik nagyker mondjuk a nagy nvidia\ati árleszállítás mellet tölti-e fel a készleteit, vagy utána...
-
GigabyteFan
aktív tag
hát igen vannak nagykerek akik közvetlen a gyártótól veszik ők a disztribútorok. ezek általában 10-20 % al drágábbak mivel hivatalosan hozzák be az országba általában nem csalnak áfát ..stb. az egyéb nagykerekben felbukkanó árak ugye akár 20 % olcsóbbak is lehetnek mivel vagy olyan cégtől veszik vagy ők maguk csalnak Á*A-t .... ennyi..
a drágább kártyák előnye a hosszabb garancia, ''tech support'' ... stb -
Drizzt
nagyúr
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Már vártam ezt a hozzászólásodat;].
-
GigabyteFan
aktív tag
Gigabyte 128 megás 99K a 256 meg 125K net
-
Ronin
aktív tag
Most mér' küldte el kétszer? :(((
-
Leadtam 1 rendelést (szegeden) új gép bővítés témában, és a Sz*ntézis kft 105+áfáért kínál nekem Powermagic 9800pro 128 Mb-os kártyát. Sokallom, de nagyon, mivel nem ismerem a nagykereket, ők meg sztem tojtak rá ezért jó lenne ha írnátok pár nagyker+ár 5letet Sapphire/Gigabyte 256DDRII-es érdekelne igazán szvsz 100+áfáért megúszhatnám 1 kis utánajárással, de így ''vidékről'' nincs sok lövésem a pesti nagykerárakhoz előre is köszi Hali
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest